Sofija Milošević i Luka Jović će se konačno venčati! Prave dve gala svadbe u Italiji i Srbiji, a ovo su detalji!

22.11.2023

16:36

0

Imaju dvoje dece

Sofija Milošević i Luka Jović će se konačno venčati! Prave dve gala svadbe u Italiji i Srbiji, a ovo su detalji!
Sofija Milošević, Luka Jović - Copyright Printscreen/Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević i Luka Jović konačno će stati na ludi kamen, a imaće duplo venčanje, u Beogradu i i u Italiji, na jezeru Komo.

Par je angažovao čuvenu agenciju koja je organizovala venčanje i pripadnicima svetske VIP scene.

- Sofija i Luka će se definitivno venčati sledeće godine. Prvu svadbu organizovaće u jednom luksuznom restoranu na jezeru Komo u Italiji, koje je poznato kao odmaralište brojnih holivudskih zvezda - tvrdi izvor i nastavlja:

- Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, manekenka i fudbaler angažovali su poznatu svetsku firmu za organizaciju venčanja koja je organizovala svadbu Sofije Riči, ćerke američkog pevača Lajonela Ričija. Poznata američka manekenka i njen izabranik venčali su se u aprilu na Azurnoj obali u Francuskoj i to je bila najglamuroznija svadba ove godine iz svetskog džet-seta.

Instagram printscreen/sofijamilo
Sofija Milošević, Luka Jović uskoro će se venčati

 

"Jezero je bajkovito"

Dodaje se i kako par neće štedeti novca za gala venčanje.

- Za jezero Komo odlučili su se jer je predeo bajkovit i prelep. Nekoliko puta su ga posetili jer Luka već godinama igra za tamošnje fudbalske klubove. Slavlje na jezeru biće organizovano za uži krug porodice i prijatelje. Sofija je stupila u kontakt sa pomenutim organizatorom venčanja i u dogovoru sa njim isplaniraće sve do najsitnijih detalja - izjavio je izvor i dodaje kako će proslava biti u jednom od prestoničkih luksuznih hotela i biće veći broj gostiju nego ona u Italiji.

Instagram printscreen/sofijamilo
Sofija Milošević, Luka Jović sa sinom

 

- Tu će sve biti po našim običajima, od muzike do hrane. Tada će biti pozvane brojne ličnosti iz sveta estrade i sporta, kao i šira rodbina i prijatelji. Sofija i Luka će se venčati u opštini, kao i u Hramu Svetog Save, i tako svoj brak ozvaničiti i pred Bogom, ali još ne znaju tačan termin. Sve to će se sigurno desiti ili na proleće ili na leto sledeće godine - zaključio je izvor za Informer.

Podsetimo, Luka i Sofija imaju dva sina, Alekseja i Teodora. Fudbaler iz veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike