Selektor Srbije sa nestrpljenjem čeka polufinale! To što Novak radi, impresivno je!

24.11.2023

14:02

0

Za plasman u finale Dejvis kupa naša reprezentacija protiv Italijana

Selektor Srbije sa nestrpljenjem čeka polufinale! To što Novak radi, impresivno je!
Copyright TSS

Pred najboljim teniserima Srbije je polufinalni meč Dejvis kupa u kojem će se sastati sa Italijanima. Duel je zakazan za sutra, tačno u podne. 

- Sjajan je osećaj dan posle pobede. Čestitao bih igračima koji su izneli pobedu, ali i ostatku tima na sjajno odrađenom poslu. Pobeda je izvojevena posle singlova u dva teška meča, jer Britanija ima odlične igrače i igrali su dobro - rekao je selektor Srbije Viktor Troicki uz osvrt na meč sa Britancima, u četvrtfinalu.

TSS
 

- Prvo je Miša Kecmanović odigrao sjajan meč. Borio se do kraja, izdržao i pobedio. Naravno, Novak, na kraju, impresivno. To što radi za reprezentaciju je istorijski podvig. Niko nije igrao nikada sa tolikom željom i nije ostvario ovoliki broj pobeda.

Naredni rival u polufinalu je Italija.

- Radujem se što smo ponovo u polufinalu, ali smo fokusirani na meč sa Italijanima sutra. Olakšavajuća okolnost je što imamo dan odmora. Momci će moći da se spreme. Italija je odličan tim, ima sjajne singl igrače, ali imamo i mi. Spremni ulazimo u meč i nadamo se najboljem - zaključio je Troicki.

U drugom polufinalu će igrati Australija i Finska.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike