Skandal na samom početku Evrovizije: Albanka pokazala dvoglavog orla! (VIDEO)

10.05.2022

19:32

1

Ronela Hajati je imala ekspolozivan nastup, koji je podrazumevao provokativnu odevnu kombinaciju, penjanje na momke sa kojima izvodi numeru, kao i upečatljivu koreografiju

Skandal na samom početku Evrovizije: Albanka pokazala dvoglavog orla! (VIDEO)
albanija evroviyija provokacija1 - Copyright Printscreen/YouTube/ Eurovision Song Contest

Pevačica Ronela Hajati (32), predstavnica Albanije, otvorila je večeras "Evroviziju", odnosno prvo polufinale, koje se održava u Torinu.

Ronela je imala ekspolozivan nastup, koji je podrazumevao provokativnu odevnu kombinaciju, penjanje na momke sa kojima izvodi numeru, kao i upečatljivu koreografiju.

Na kraju nastupa pokazala je dvoglavog orla, koji je simbol Velike Albanije.

Njen nastup je, inače, trebalo da izgleda drugačije, a morala je da promeni koncepciju istog, koji je po pravilima "Evrovizije" bio previše eksplicitan, o čemu se naširoko pričalo prethodnih dana, posle prvih proba u Italiji.

Na Instagramu takmičenja su se posle prve probe atraktivne Albanke pojavile njene fotografije sa bine, koje su potom obrisane, pa su potom postavljene "primerenije", što je pokrenulo lavinu komentara njenih besnih fanova.

@eurovision The Sekret's out! Check out this exclusive look at @Ronela Hajati’s first rehearsal on the #Eurovision stage! 🇦🇱🦅 #Eurovision2022 #tiktokeurovision ♬ original sound - Eurovision

Kladionice joj predviđaju prolazak u finale, a da li će se to i dogoditi saznaćemo u toku večeri.

Večeras će 10 zemalja obezbediti prolazak u finale "Evrovizije", koje se održava u subotu. Naša predstavnica, Konstrakta, nastupa prekosutra, u drugom polufinalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike