„Selma, kada mi vraćaš pare?" Pevačica organizatoru jednim potezom „stala na žulj": Ne odustaje od tvrdnji da mu duguje 8.000 evra!

16.11.2023

12:55

0

Boli ga, kaže, nepravda, pa je i javno rešio „da se obračunava"

„Selma, kada mi vraćaš pare?" Pevačica organizatoru jednim potezom „stala na žulj": Ne odustaje od tvrdnji da mu duguje 8.000 evra!
Selma Bajrami - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mario Lovrić, hrvatski organizator koncerata, navodno je pozajmio pevačici Selmi Bajrami najpre 5.000 evra da uradi dve nove pesme, a onda je ona tražila još 3.000, da da Dejanu Abadiću. Sada, on ne odustaje od tvrdnji da mu Selma tu količinu još duguje i nije se libio da se i javno zbog svega požali.

- Zaista sam razočaran i zgrožen kakvim se stvarima bavi Selma. Iako je obećala da će mi vratiti pare, ništa od toga - počeo je za „Kurir" on, pa nastavio o tome kako ga je pevačica navodno i blokirala, kako ne bi mogao da je kontaktira za papren dug.

„Kukala je za pare, a sada..."

 

 

- Evo izdala je pesmu, radi, pevala je sada i u Americi, zarađuje, ali neće da mi vrati pare. Selma je mene blokirala na telefonu i žalosno je da se neko bavi takvim stvarima. Pomogao sam joj kada je kukala za pare, a sada neće ni da se javi a ni da vrati novac. Nije meni toliko do para. Uspešan sam čovek, ali me boli nepravda i pitam je javno: „Selma, kada mi vraćaš pare? - zaključio je, pišu pomenuti mediji.

Podsetimo, Selmin Džemo, pevačicin menadžer, ranije je istakao kako cela priča „nema veze".

- Ta priča nema veze. Ako mu nešto nije jasno, neka se javi meni. Prosto, ona nije imala nikakve veze s tim. Prepustio sam mu da organizuje nastupe po Hrvatskoj, on je uradio jedan nastup, koji nije ispoštovao - objasnio je bio za iste medije on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike