Ruška Jakić o lažnom profilu na TikToku, koji nosi njeno ime: Evo i zašto je odustala od tužbe!

24.11.2023

09:10

0

Čini joj se da izvesna osoba svaki njen korak dobro zna

Ruška Jakić o lažnom profilu na TikToku, koji nosi njeno ime: Evo i zašto je odustala od tužbe!
Ruška Jakić - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Ruška Jakić prokomentarisala je svoju izjavu da je „glavna na TikToku, a svi misle da je odlepila", te objasnila priču iza nje.

- To je povezano sa mojom rečenicom, kad sam pre 20 godina izgovorila: „Dobro jutro, lutko", svi su mislili dok nisu shvatili, a poenta je, ako sebe ne voliš, kako ja mogu da budem ljubazna prema tebi i prema ljudima? Kako mogu da volim život ako ne volim sebe? - istakla je najpre tokom gostovanja u „Pulsu Srbije", a onda je nastavila o profilu na TikToku koji u stvari nije njen.

Ona nijednu društvenu mrežu nema.

„On mene prati 24 časa!"

Ruška Jakić, ATAImages/ A.A.
 

- Prvo sam se ljutila što neko drugi odgovara u moje ime, jer ja nemam svoj profil. Međutim, ja ne znam, on mora da provodi dane i dane da bi sada donosio da sam gostovala kod tebe. Znači, on prati mene 24 sata. Pojavljujem se svuda i svi su mu komentar dobri. Razmišljala sam da li da ga tužim, ali ako sam ja jedini prozor u svet za njega i ako mu kroz mene živi neki svoj život, neka mu - kazala je ona, ali se nije tu i zaustavljala.

- Kažem, prati, zna gde sam bila, čak je pronašao nešto što je meni potpuno nejasno. Pre 25 godina, kad sam gostovala kod Minimaksa, ima slika, ja i on. Izgovorila sam rečenicu: „Ne volim supu iz kesice, ne volim košulje koje se ne peglaju, ne volim decu koje se ne vaspitavaju i ne volim s*ks na eks." Odakle je on to izvukao? Nemam pojma. Možda ga jednog dana upoznamo. I ja sam znatiželjna da vidim ko je taj koji sve prati - priznala je u istoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike