Bolna životna priča Ruške Jakić: U istoj godini su mi umrli otac i majka, a ja sam 50 sati putovala da vidim dete

07.12.2022

07:59

0

Novinarka kaže da su je ove životne situacije očvrsnule

Bolna životna priča Ruške Jakić: U istoj godini su mi umrli otac i majka, a ja sam 50 sati putovala da vidim dete
Ruška Jakić - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Voditeljku Rušku Jakić život nije nimalo mazio. Još kao dete je proživljavala brojne neprijatnosti koje su je vremenom očvrsnule, a danas samo sa pozitivnim mislima gleda na svet.

Ipak, jedna godina je bila prekretnica u njenom životu, a Ruška kaže da takav osećaj nikome ne bi poželela.

U istoj godini je izgubila, oca i majku, a njena ćerka otišla na studije, a Jakićeva je morala 50 sati da putuje do nje da bi je videla. 

- U toj godini umrli su mi otac i majka, ostala sam bez posla, Ana je otišla da studira u Italiju, umrlo mi je moje kuče koje sam obožavala i odjedanput sam otvorila vrata svoje kuće i ostala sama. Skuvala sam lepo sebi kafu i razgovarala sama sa sobom. Postoje dva puta, jedan je da padneš u depresiju i propadneš, a drugo je da digneš i digla sam se - rekla je Jakićeva i dodala: 

24sedam/Nenad Vujanović
Ruška Jakić

- Depresija je bolest. Postoji način da upravljamo svojim mozgom. Ja sam naučila da moj mozak prima samo lepe informacije, da moje oči vide samo ono što ja hoću i da moje uši čuju samo ono što ja želim. Naša podsvest prima 65.000 informacija dnevno, samo izaberite onu koja vam se najviše sviđa.

Osim toga, ona se osvrnula teške trenutke kada je išla u posetu svojoj ćerki, a potom se i prisetila prilike koja joj je donela veliki novac. 

- U to vreme kada je Ana otišla i kada mi se sve to dogodilo, bilo je to vreme embarga i ratova. Tada sam putovala po 50 sati Fudeksovim autobusom da bi videla svoje dete. To su bili neki dani koji nisu bili toliko lepi. Pošto taj Fudeks ide pored Požarevca, mene su Romi obožavali. Pošto smo prolazili kroz Trst, oni su mi rekli da će me voditi na mesto gde nabavljaju robu. Tada sam se setila da napunim torbu stvarima i otvorim svoj štand na Sajmu - rekla je Ruška i dodala:

24sedam/Nenad Vujanović
Ruška Jakić

- Onda su mi moji neprijatelji napravili veliku uslugu. Govorili su da sam opet propala, posle svega onoga sada prodaje stvari na Sajmu. Ustvari oni su meni učinili uslugu jer sam u to vreme zarađivala najviše para - ispričala je Ruška u emisiji „Realna priča“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike