Majka se molila da me nema! Ruška je kao beba upala u vrelu vodu: Doživela sam smrt pre nego što sam zakoračila u život!

18.04.2021

18:03

0

Autor: M. Gudžulić

Čuveno televizijsko lice prisetila se raznih momenata iz života, pa otkrila kako je Čoli bila talija, da Tita nije imala nameru da zavede, kao i da, između

Majka se molila da me nema! Ruška je kao beba upala u vrelu vodu: Doživela sam smrt pre nego što sam zakoračila u život!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ruška Jakić, govoreći na razne teme, objasnila je zašto misli da je zaista srećna žena, kako je to čuvenom Čoli bila talija, pa zatim i kako je pre nego što je zakoračila u život, u stvari doživela smrt.

– Uželela sam se poljupca, ali dete mi je priredilo najlepše iznenađenje ove godine, kada je došla iz Amerike i došla da me poljubi. Ona mi napiše poruku: „Zahvalna sam što si mi ti majka”, tako da sam ja zaista srećna žena – započela je svoju ispovest Ruška, za „Premijeru – Vikend Specijal”, pa zatim nastavila o svom najtraumatičnijem trenutku ikad: Doživela sam smrt pre nego što sam zakoračila u život. Kada sam imala godinu dana upala sam u vrelu vodu i majka se molila da me nema, da se više ne mučim. Ali Bog je želeo da živim. Moj zadatak je da kroz svoj život pomažem ljudima. Sve se završilo fantastično, čak nemam ni ožiljke – otkrila je.

Ruška Jakić „Premijera – Vikend Specijal” screenshot

Oca je, inače, upoznala s 15 godina

– Kada mi je otac izašao iz logora, komunisti su ga osudili na smrt. Govorio je sedam jezika, a ja sam ga upoznala kad sam imala 15 godina. Brat me čuvao i bio strog prema meni, a jedanput mi je opalio šamarčinu, jer se njegov najbolji drug meni udvarao. Odrasla sam sa mangupima sa beogradske kaldrme – pričala je.

Novac joj ništa ne znači – živi isto s 1.000 i dinara i evra

– Ono što je dobro, jeste da živim isto sa 1.000 evra i sa 1.000 dinara. Sa hiljadu dinara ću otići u kafić da popijem svoj najbolji kapućino, a kod kuće ću da jedem kačamak. Kupujem polovno, a najviše volim Kineze.

Zdravko Čolić zaista joj je posvetio pesmu „Ruška”

– Rekao je: „Ovu pesmu posvetio sam mojoj prijateljici, Ruški”. On je započinjao karijeru, u Sarajevu smo se družili, malo smo se gledali, ali drugarski. Znala sam da će da napravi fantastičnu karijeru, ja sam njemu bila talija.

Sa druge strane, za života bila je u prilici da se sretne i s Titom, kao i Jovankom Broz.

– Tek sam se zaposlila, a onda su došli Tito i Jovanka, a on je Jovanki pokazao prstom na mene. Verovatno sam mu se dopala. Nisam imala nameru da zavedem Tita, lepše mi je ovako.

Za sebe, takođe, kaže i da je „tri puta srećno razvedena žena”.

– Najveća laž je kada vas dovedu tamo da se zakunete na večnu ljubav. Ja sam tri puta srećno razvedena žena, obožavam svoje muževe. Bila sam srećna dok sam ih volela, a onda sam otišla. Meni je ljubav pokretač – ispričala je, između ostalog, ona.

Jedna godina u životu bila joj je posebno teška

– U jednoj godini su mi umrli i otac i majka, uginuo pas, muž ostavio, ćerka otišla na studije… Moja odluka je bila da učim, borim se, zatvorim vrata i, evo me danas. To je najteža godina u mom životu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike