Elen Dedženeres prodaje vilu za 46,5 miliona dolara: Evo šta sve skriva neverovatno imanje od 8 hektara (FOTO)

19.11.2023

07:59

0

Voditeljki i njenoj supruzi je trebalo samo četiri meseca za renoviranje

Elen Dedženeres prodaje vilu za 46,5 miliona dolara: Evo šta sve skriva neverovatno imanje od 8 hektara (FOTO)
Elen Dedženeres prodaje vilu u Montesitu - Copyright AP Photo/Andrew Harnik Profimedia

Elen Dedženeres se, nakon završetka emitovanja njenog šou programa, prilično povukla iz javnosti, pa je tek ponekad možemo videti u nekoj emisiji ili na društvenim mrežama. No, informacije brzo putuju, pa se tako saznalo da voditeljka i njena supruga Porša prodaju svoju kuću u Montesitu.

Inače, Elen i Porša su ovu kuću kupile pre samo četiri meseca i nisu živele u njoj, već su je sređivale upravo za prodaju. Voditeljka i njena supruga poznate su po tome da vole da kupe luksuzne vile, koje potom renoviraju i prodaju po mnogo većoj ceni.

Tako su, na primer, ovu vilu u Montesitu, kupile za 22,5 miliona dolara, a prodaju je za više od duplo - čak za 46,5 miliona!

Vila poseduje pet spavaćih soba i 7 kupatila. Nalazi se na imanju od osam hektara, a na njemu se nalaze dve kuće, kabana pored bazena, mali umetnički studio, bazen, teniski teren i vinograd. 

Profimedia
Porša de Rosi i Elen Dedženeres

Iako Elen u poslednje vreme mnogima nije omiljena, zbog navodnih optužbi o maltretiranju radnika, svi se slažu da Porša i ona i te kako umeju da srede kuću i da je prodaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike