Elen Dedženeres primorana da napusti porodičnu kuću zbog poplava u Montesitu: Ljudi, ovde vlada opšte ludilo! (VIDEO)

10.01.2023

14:45

0

Među poznatim ličnostima nalaze se i Opra Vinfri, Megan Markl i princ Hari, te Dženifer Aniston

Elen Dedženeres primorana da napusti porodičnu kuću zbog poplava u Montesitu: Ljudi, ovde vlada opšte ludilo! (VIDEO)
Elen Dedženeres - Copyright Profimedia

Ceo Montesito evakuisan je zbog najnovijih oluja odgovornih za najmanje 12 smrtnih slučajeva u ovom delu Kalifornije. U obližnjem području obale Santa Barbare, zbog povećanog rizika od poplava i klizišta, vlada ista situacija.

Obavezna evakuacija, inače, usledila je tačno pet godina nakon što su klizišta od obilnih kiša pogodila novoizgorele padine i kanjone oko Montesita, bogate priobalne enklave severozapadno od Los Anđelesa, uzrokujući ogromnu štetu i usmrtivši više od 20 ljudi u januaru 2018. godine, prenose mediji.

Voditeljka Elen Dedženeres oglasila se na svom Instagramu i pokazala kako to sve tamo izgleda. Ona je jedna od poznatih ličnosti koje su primorane da sada napuste svoje raskošne domove. Na listi su još i Dženifer Aniston, Opra Vinfri, kao i poznati kraljevski par Megan Markl i princ Hari.

Izašli su na kišu, zabrinuti, nakon tamošnjeg upozorenja da bi i do 20 centimetara iste moglo da napada u naredna 24 sata.

- Ovo je ludilo, na petogodišnjicu... Ovo pored naše kuće nikad prošlo nije. Vlada opšte ludilo. Moramo biti dobri prema majci prirodi, ona očito nije zadovoljna. Molim vas, sigurost pre svega. Moramo otići u skloništa... - govorila je, ali i potpisala na ovaj način svoj snimak Elen.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike