Elen Dedženeres prvi put o optužbama da je loša šefica: Žao mi je svih koji su povređeni...

28.11.2020

14:02

0

Američka voditeljka primila je nagradu ,,Peoples Choice Award, pa istakla da nije znala šta se dešava njenim zaposlenima

Elen Dedženeres prvi put o optužbama da je loša šefica: Žao mi je svih koji su povređeni...
Copyright Elen Dedženeres Profimedia

Američka voditeljka Elen Dedženeres na lošem je glasu zbog svog odnosa prema zaposlenima, koji nemaju lepe reči o svojoj šefici. Ipak, bez obzira na to, nagrađena od strane publike, te je osvojila ,,People’s Choice Award”. Nakon toga, popularna novinarka prvi put je progovorila o optužbama svojih bivših zaposlenih da rade u ,,toksičnom okruženju”.

– Možda ste imali priliku da čujete ovog leta, pojavile su se navodne optužbe o toksičnom radnom okruženju u našem šou, a onda je pokrenuta i istraga. Saznala sam da su se ovde događale neke stvari koje se nikada nisu smele dogoditi. To shvatam vrlo ozbiljno i želim da kažem da mi je žao svih ljudi koji su bili povređeni – istakla je Elen, koja trenutno snima 18. sezonu emisije, a gde će prvi gost biti Alek Boldvin.

Ona je dodala da je, ipak, trebalo da bude svesnija svega što se događalo iza kulisa.

Elen Deženeres Profimedia

Voditeljka je istakla i da je svesna svoje slave, ali i položaja i moći koje ima, a kada su je paparaci uhvatili nedavno na ulici, ljubazno se osmehivala dok ih je pozdravljala sa svojom partnerkom Poršom De Rosi, s kojom je išla zagrljena.

– Obožavatelji su mi sve na svetu. Ne bih bila tu gde jesam bez svojih fanova – poručila je Dedženeres kada joj je uručena prestižna nagrada.

Pročitajte još:

Seli se Kejti Peri: Prve komšinice biće joj Elen, Opra i Megan Markl!

Goldi Hon o početku veze sa Kurtom Raselom: Jednim je bila opčinjena!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike