Ovako izgleda porodična oaza šumadijskog Pavarotija: Kapiju kao njegovu nema niko, a tek da vidite stilsku garnituru! (FOTO)

15.11.2023

08:30

5

Radiša se potrudio da svojoj porodici pruži pravi ugođaj

Ovako izgleda porodična oaza šumadijskog Pavarotija: Kapiju kao njegovu nema niko, a tek da vidite stilsku garnituru! (FOTO)
Radiša Urošević - Copyright RTS printscreen

Radiša Urošević je decenijama na estradi, stvorio je brojne hitove, ali je ipak najponosniji na svoju porodicu i njihov dom.

Iako je mogao, pevač nikada nije hteo da se preseli iz svog Kragujevca u Beograd, pa je zato svojoj porodici napravio pravu oazu za uživanje. Odmah pri dolasku ispred njegovog doma, shvatate da ulazite u kuću narodnog pevača - na kapiji je urađen violinski ključ.

U prelepo uređenom dvorištu Radiša obožava da uživa sa suprugom i unukom Dinom, ali i kućnim ljubimcem koji im je prava zabava. Osim baštenske garniture, oni imaju i veliku "jaje" ležaljku u kojoj odmaraju, a sve je okruženo zelenilom.

Voli zelenu boju

Kada se kroči u njegov dom, ono što prvo zapadne za oko jeste neobična boja stilske garniture - neon zelena. Takve su i trpezarijske stolice, pa ova boja dominira dnevnom sobom i trpezarijom, dok sa plafona visi stilski luster, kao i lampe na zidovima, koje su u zlatnim tonovima. 

Očekivano, na zidovima se nalaze i umetničke slike, a u svakom ćošku stana je cveće, što nije čudno, s obzirom na to da ga Radišina supruga Milanka obožava, pa je čak i jedno vreme imala cvećaru u centru Kragujevca.

U emisiji "Na večeri kod" imali smo prilike da vidimo i kako izgleda kuhinja šumadijskog Pavarotija, kako glasi nadimak koji su nadenuli ovom estradnom umetniku.

Kuhunja je u belim i bež tonovima, cveća, očekivano, ima svuda, a centralni deo je pult gde se vrši priprema hrane. 

Inače, ono što je možda malo poznato jeste da je Radiša u Kragujevcu imao čak dve radio stanice, pored cvećare kojom je rukovodila njegova supruga. Međutim, kako je nedavno priznao, sve je to zatvorio, a lokale izdao. 

- Što se tiče radija, ne držim ga više, prodali smo tu vlasničku strukturu. Cvećaru isto, sve te naše lokale, kafiće u centru grada, sve smo to izdali jer smo shvatili da je to veća šteta nego vajda. Sedeti u cvećari celi dan i prodati jednu ružu od 150 dinara, više se potroši struja i izgubi se vreme - rekao je Radiša za 24sedam, pa otkrio da je uložio u posao sa nekretninama.

- Pa eto u zadnje dve godine smo radili jednu porodičnu zgradu na Zlatiboru, mnogo je lepa, imamo 21 apartman, to je već sve prodato, tu su naši prijatelji sa kojima ćemo se družiti dugi niz godina. To je nešto porodično što smo uradili da i mlađe generacije uživaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike