Sve o poslednjoj epizodi šoua Elen Dedženeres: Emotivni oproštaj od publike snimljen je još u aprilu! (FOTO/VIDEO)

27.05.2022

06:10

0

Posle skoro pune dve decenije, čuvena voditeljka jeste publici rekla zbogom, ali je i obećala - da ovo nije „kraj njihove veze"

Sve o poslednjoj epizodi šoua Elen Dedženeres: Emotivni oproštaj od publike snimljen je još u aprilu! (FOTO/VIDEO)
profimedia-0694652197 - Copyright Profimedia

Elen Dedženeris (64) zaključila je svoj čuveni šou koji nosi njeno ime u poznatom stilu - uspela je da po ko zna koji put nasmeje svoju publiku čak i emotivnim govorom, u kom je izjavila kako ovaj potez, na koji se odlučila posle 19 godina, nikako nije kraj njihove veze. 

- Ovo je nešto kao... Pauza. Možete da gledate i druge šou programe sada, možda i neku drugu publiku s vremena na vreme - govorila je ona, a prenosili i brojni tamošnji mediji, dok je Elen izgovarala svoje zbogom u stilu raskida. 

Hit detalji

Ova epizoda je, inače, snimljena još 28. aprila. U istoj, porazgovarala je, između ostalog, sa glumicom koja joj je bila i prva gošća, Dženifer Aniston, a s kojom se i privatno druži. Intervjuisala je Bili Ajliš, kao i Pink, koja je imala i svoj performans. 

Emisija je zaključena isto onako kako je svojevremeno i počela u septembru 2003, s Dedženeresovom na kauču pred televizorom, s tim što je ovoga puta uzela daljinski upravljač i isključila aparat, zbog čega su mnogi zaplakali. 

- Kada smo pre 20 godina pokušavali da prodamo šou, niko nije verovao u nas. Ne zato što smo bili drugačiji, nego zato što sam ja bila takva. Tada, nisamo mogla da kažem „gej", nije mi to bilo dozvoljeno. A kod kuće to stalno pričam, znate, kao: „Šta imamo za naš gej doručak?", „Dodaj mi gej so", „Jel neko video gej daljinski?" Svakako, ta reč nije smela na televiziju. Takođe, nisam mogla da se izražavam u množini, jer bi to odmah značilo da sam s nekim. Zasigurno nisam smela da kažem „supruga", jer istopolni brakovi nisu bili legalni. Sad stalno izgovaram reč „supruga" - govorila je Elen, a kamera je bila usnimila njenu ženu u tom trnutku, glumicu Poršu de Rosi. 

Zatim, Elen je odigrala svoj poslednji ples kroz publiku, zajedno s di-džej Tvičom. 

Elen je s Poršom već 13 godina u braku. 

Dženifer

Anistonova, koja je bila i prva gošća ovog šoua, ispričala je u poslednjoj epizodi kako se nosila s krajem „Prijatelja", razvodom, odlascima na terapije, povratku pred kamere... A zatim se prisetila i svojih brojnih gostovanja u „Elen" šouu. Svoje mesto nije napustila dok Dedženerisovoj nije dala i poklon - otirač na kom piše: „Hvala ti za uspomene". 

Voditeljka je i sama odabrala istaknute detalje šoua i prikazala ih publici. Dotakla se čak i drame u kojoj je njena emisija prozvana, najblaže rečeno, toksičnim okruženjem. Naglasila je kako to nikako nije uticalo na njenu odluku da stavi tačku na „Elen". 

Dženifer Aniston Profimedia
 

- Kada ste kreativni, treba vam izazov, a meni ovo više nije izazov - izjavila je bila ona još u maju 2021, pa dodala kako veruje svojim instinktima, da je i vreme da se šou privede kraju. 

Bili

Ajlišova se kod Elen i, uopšte, u „daytime" šouu pojavila sa svega 16 godina, 2018. Ovom prilikom, otkrila je koliko je bila nervizna zbog gostovanja. 

Bili Ajliš Profimedia
 

Pink

Njena pesma „Today's the Day" bila je i glavna ovog šoua tokom 13. sezone, međutim, ovom prilikom je izvela „What about us", koju Elen privatno obožava. 

Poznata pevačica takođe je donela voditeljki jedan poklon - korpu punu „sitnica za penziju" - poput seta za pletenje, hleba od kiselog testa i dvogleda za posmatranje ptica. 

 

 

- Ako sam išta uradila za ovih 19 godina, nadam se da sam vas inspirisala da budete svoji. Ako je neko dovoljno hrabar da vam kaže ko je u stvari, budite i vi hrabri pa mu budite podrška, čak i ako ga ne razumete. Kada vam ljudi pokažu ko su, to je najveći poklon koji možete da dobijete. Kada otvorite srce i um, postaćete saosećajniji. A to čini svet boljim mestom. Hvala vam što ste bili uz mene. Osećam vašu ljubav i šaljem vam isto toliko nazad - zaključila je Dedženerisova. 

Šou će se prikazivati sve do kraja leta, s raznim gostima i voditeljima, kompilacijama događaja, kao i reprizama epizoda. Mnogima, međutim, već sada nedostaje „sveža dnevna doza", pošto je tome došao kraj. 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike