Dženifer Lopez više nije "princeza sa Bel Era": Prodala impresivnu vilu za 34 miliona dolara, evo bez čega je ostala (FOTO)

27.10.2023

07:45

0

Ovde je živela pre nego što se udala za Bena Afleka

Dženifer Lopez više nije "princeza sa Bel Era": Prodala impresivnu vilu za 34 miliona dolara, evo bez čega je ostala (FOTO)
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Posle osam meseci na tržištu, glumica i pevačica Dženifer Lopez uspela je da proda svoju vilu na Bel Eru i to za 34 miliona dolara.

Razlog zašto je ova vila uopšte bila na prodaji je to što su Dženifer i njen suprug Ben Aflek nedavno pazarili impresivno imanje, gde su se uselili sa svojom decom koje su dobili u prethodnim brakovima. 

Kuća ima devet spavaćih soba i 13 kupatila, ali mnogo mesta za uživanje. Dženifer je poznata po tome da voli da uređuje i renovira dom u ko živi, pa tako ovo impresivno imanje poseduje bioskopsku salu sa 30 mesta, amfiteatar sa čak 100 mesta, bazen, ogromnu teretanu, muzički studio, sobu za masažu, dva kamina, brojne garniture, biblioteke.

Pored toga, ona ima i potpuno funkcionalnu gostinjsku kuću, gde je mogla da bude smeštena njena porodica ili prijatelji kada je posećuju. 

Profimedia
Dženifer Lopez

Kuću, naravno, okružuje zelenilo, a kako se navodilo, Lopezova je na imanju gajila organsko povrće, a poseduje i privatno jezero sa peščanom plažom i tušem na otvorenom, kao i sportske terene.

Inače, kako se navodilo, ona je kuću prvobitno oglasila za 42,5 miliona dolara.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike