Dejvid Bekam pokazao svoje glasovne sposobnosti, Viktorija sve usnimila, a poznata pevačica odmah komentarisala!

02.12.2022

21:58

0

Fudbaler pustio glas i oduševio milione pratilaca

Dejvid Bekam pokazao svoje glasovne sposobnosti, Viktorija sve usnimila, a poznata pevačica odmah komentarisala!
Dejvid Bekam i Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Pevačica i dizajnerka Viktorija Bekam je na Instagramu objavila snimak svog supruga Dejvida Bekama na kom bivši fudbaler pije kafu, gleda mobilni i pevuši pesmu "All I Want for Christmas Is You" (Sve što želim za Božić si ti), pevačice Maraje Keri.

Dejvid na početku nije primetio da ga Viktorija snima sve dok nije uspeo da "ubode" visoku notu, a Viktorija se nasmejala i tada privukla Dejvidu pažnju. Prvo mu je bilo malo neprijatno jer ga je snimala, osmehnuo se, ali joj je na kraju pokazao pravi pevački talenat i otpevao do kraja ovaj planetarno popularni božićni hit.

 

"Dao je sve od sebe", napisala je Spajsica i dizajnerka u opisu videa, koji je za jedan dan pregledan više od milion puta i izazvao puno reakcija. Između ostalih, u komentarima se javila pevačica najpopularnije božićne pesme Maraja Keri.

"Ovo mi je sada nova omiljena interpretacija pesme. Ljudi, volim vas", napisala je ispod snimka. Brojne poznate ličnosti su hvalile Bekamovu verziju.

Profimedia
Maraja Keri

"Kraj je super", "Hvala ti za ovo", "David ima super glas", "On zna i da peva, ma ovo je sve", "Kakav gospodin. Viktorija, nadam se da te ovo obradovalo", pisali su fanovi u komentarima.

Podsetimo, Viktorijin i Bekamov modni brend ne ispunjava očekivanja, a prema pisanju stranih medija akumulirani dugovi dosegli su oko 64 miliona evra, što je za oko 11 miliona više od dugovanja u prošloj godini. Poslovni neuspeh nije se dogodio preko noći, njihova kompanija 2019. je napravila 18 miliona evra dugova, a skoro osam u 2020. godini. Uprkos problematičnim brojkama, slavni par još uvek ima veliki profit. U 2020. Bekamovi su ostvarili profit više od 13 miliona evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike