Jelena Karleuša se javno obratila Đokoviću: Potvrđuje se moja višegodišnja teorija o ovom čoveku! (FOTO)

13.11.2023

14:33

0

Ovako je pevačica teniseru čestitala na pobedi

Jelena Karleuša se javno obratila Đokoviću: Potvrđuje se moja višegodišnja teorija o ovom čoveku! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/M. M.

Novak Đoković pobedio je Holgera Runea sa 2:1 i time obezbedio prvo na ATP listi mesto do kraja sezone. Veliku borbu teniskog asa koja je trajala i više od tri sata, očito, ispratila je i pevačica Jelena Karleuša, koja je potom hvaleći ga uporedila Đokovića s Nikolom Teslom, pa i s vanzemaljcem čiji bi nivo kontrole svesti čak NASA trebalo da ispituje.

- Potvrđuje se moja višegodišnja teorija o ovom čoveku. Dame i gospodo, upoznajte vanzemaljca. Kao i Tesla, prikačen je na neko čudno napajanje, tačnije, možda funkcija nije ovozemaljska (Tesla i on čak i fizički liče). Dubinka sinergija broja tri, nisam čak ni sigurna da je u potpunosti svestan toga i koliko može time svesno da upravlja, tačnije do kog nivoa - napisala je, pa nastavila:

- Ono što je sigurno jeste da oseća taj „strim" i da na instiktivne načine kad oseti potrebu menja njegov tok i pravac (prekid igre, lom reketa, promena ritma).

JK se ni tu, međutim, nije zaustavljala.

Novak Đoković, Profimedia
 

- Vrlo moguće da oseća razlike u protoku energije, na primer u zatvorenom prostoru, na određenoj visini, pa čak i u kontaktu sa drugom osobom, u hrani, mirisu, zvuku...  Nivo kontrole svesti (ili podsvesti) je u slučaju ovog čoveka stvar naučnog ispitivanja, stvar za NASA, rekla sam šta sam rekla. Ovde vozi nešto drugo i ja se uopšte ne šalim.

Onda, zaključila je svoj „stori" rečima:

- I da, čestitam na pobedi.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / karleusastar
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike