Ina Gardijan konačno o Tošiću i snimku oko kog se podigla ogromna prašina! Dotakla se i Karleuše: Pomislila sam - šta će meni to u životu!

10.11.2023

21:15

0

Pevačica ništa nije prećutala

Ina Gardijan konačno o Tošiću i snimku oko kog se podigla ogromna prašina! Dotakla se i Karleuše: Pomislila sam - šta će meni to u životu!
Ina Gardijan - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Ina Gardijan progovorila je o navodnoj aferi s Duškom Tošićem, fudbalskim menadžerom i suprugom pevačice Jelene Karleuše.

Pojavivši se na jednom prestoničkom događaju, ona je pred sedmom silom objasnila zašto se nije posebno udubljivala u priču koja ju je pratila, a dotakla se i snimka s proslavljenim fudbalerom oko kog su se isprva i podigle strasti javnosti.

Duško Tošić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne mogu da pričam o nečemu što nije istinito. Očigledno da to nije tačno. Bila sam šokirana, jer ne mogu da shvatim otkud ja u toj priči. Pomislila sam: „Šta će meni to u životu?" Naš zajednički snimak je nastao pre dve godine, s jedne proslave gde sam pevala na rođendanu... - pričala je Ina, prenosi „Kurir", koja je u jeku drame putem „storija" negirala navode, ali nije uspela tako i da se otrese svega, što joj je bila namera jer „ne želi na takvim stvarima da gradi svoju karijeru".

Karleuša ju je, s druge strane, javno i odbranila na društvenim mrežama kada se sve to dešavalo. Upitana da li je zahvalna na tome, odgovorila je:

Jelena Karleuša, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nema potrebe da budem zahvalna, ona i treba samo da priča lepe stvari o meni - zaključila je.

Podsetimo, poznanstvo Ine i Karleuše datira od 2016. godine. Pevačica je tada bila gošća paru, koji je slavio desetogodišnjicu ljubavi.

Ina Gardijan, ATAImages/Marija Mlađen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike