Karleuša objasnila što se udala za mlađeg, pa posavetovala žene da slede njen primer: Za ovu njenu teoriju je dosad malo ko znao!

06.11.2023

18:14

0

Od Duška Tošića, Jelena je starija punih sedam godina

Karleuša objasnila što se udala za mlađeg, pa posavetovala žene da slede njen primer: Za ovu njenu teoriju je dosad malo ko znao!
Jelena Karleuša i Duško Tošić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša se, gostujući u jednoj emisiji, dotakla muško-ženskih odnosa pa otkrila javnosti svoju teoriju o tome zašto smatra da žene treba da biraju mlađe muškarce za bračne partnere. Ona je, inače, od 2008. s Duškom Tošićem od kog je sedam godina starija i smatra da joj je to bio pun pogodak.

- Žene, vi morate da birate mlađeg zato što onaj koji je već naučen kako će da spava i kako će da pere zube, obuče se, mljacka, p*di, smrdi, da izlazi i da li će da izlazi i kako će da laže... To je sve onda veliki problem odučiti i prepraviti - počela je ona.

Zatim je dodala:

Jelena Karleuša, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kako nešto što se stvrdlo, zapeklo, kao kad pečeš glinu kad je ona mekana i ti je oblikuješ i onda je ispečeš i onda: „Aj sad promeni mi ovo". Dok je mekano, mora da se prilagodi vašem telu, vašem bioritmu, vašem biću - smatra Jelena, koja se ni tu, međutim, nije zaustavljala.

- Muškarci su kao beli papir i onda ga ti fino ispišeš. Ne daj Bože kada ga druga žena ispiše - kazala je bila pevačica u emisiji „Male stvari", a potom je zaključila rečima:

- Zato sam ja birala čoveka koji nije imao druge žene pre mene, zamislite da sam ja bila sa čovekom kome je druga žena ispisala taj pravilnik ponašanja i utisnula mu u njegovu moždanu koru. Kao što bi bilo strašno svakoj ženi posle mene sa Duškom, jer bi svuda po njemu pisalo Jelena Karleuša.

Duško Tošić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike