Jellena progovorila o najtežim momentima u karijeri: Sa "Koktel bendom" je pevala na mostu za vreme bombardovanja i navukla traumu

12.11.2023

22:05

0

Zbog ovoga je dugo sanjala avione

Jellena progovorila o najtežim momentima u karijeri: Sa "Koktel bendom" je pevala na mostu za vreme bombardovanja i navukla traumu
Jellena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Lalović, poznatija kao Jellena godinama je nastupala sa "Koktel bendom", a upravo sa članovima ove grupe preživela je jedan od najtraumatičnijih momenata u životu. U pitanju je bombardovanje Beograda 1999. godine, kada su sa mnogim drugim muzičarima nastupali pod "vedrim nebom".

- Pevali smo pod uzbunom na mostu, posle toga sam sanjala avione, dugo sam imala traumu da prelazim preko mostova, mi smo pevali u 12, noću, na Brankovom mostu. Bili smo najpopularniji bend, u jednom ćošku gde je most na liftu, tu smo pevali, kome, čemu, bilo je šta je bilo - rekla je ona, pa dodala:

ATAImages/ M.M.
 

- Plašila sam se da prelazim mostove, da letim avionom, imala sam veliku anksioznost - rekla je Jellena za „Ispovesti“.

Jelena se poslednjih nekoliko godina povukla sa scene i posvetila i privatnom životu. Pevačica ističe da to što redovno nastupa nije dovoljno, kao i da je postala "nevidljiva" jer nije deo tračeva.

- Zadnjih pet – šest godina sam tu, ali sam nevidljiva. Šta se desilo? Drugi su formati na televiziji, mi ne učestvujemo tamo. Nismo nigde u žiriju, kada bi nas neko zvao, pristale bismo moje koleginice i ja. Jednostavno ima nekih formata koji nisu za mene. Ljudi znaju i prepoznaju me, evo je Jellena, oni mene negde vide, ali gde me vide – to gledaoci mogu da znaju. Ja sam svaki drugi treći dan na televiziji, ali su to dnevne emisije ili jutarnji programi, nema me u skandalima, tračevima - rekla je Jellena.

24sedam
 

Sa suprugom ima sina, a kako tvrdi, žive potpuno normalan i miran život. 

- Jako je teško. Ja vodim dosadan život, imam muža koji je super, dete koji je super, mi vodimo normalan, dosadan život. On je IT inženjer, doktor nauka, otkrioje onaj patent protiv zamena i krađa beba u bolnicama. Ja sam Mileva Ajnštajn, uvek se tako šalim. Ja pevam i radim, ali desi se nekad da nešto izjavim pa to završi na naslovnim stranama. Ali, danas vest traje tri sata i odmah se ide dalje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike