Jellena za šest meseci smršala 10 kilograma: Pevačica potražila stručnu pomoć, a ovoga se strogo pridržavala!

08.01.2023

11:20

0

Prva dva meseca je morala da se odrekne mnogih namirnica koje voli

Jellena za šest meseci smršala 10 kilograma: Pevačica potražila stručnu pomoć, a ovoga se strogo pridržavala!
Jellena Lalović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, već dva meseca je na posebnom režimu ishrane, a za to vreme nije okusila hleb, slatkiše i alkohol.

Pevačica priznaje da se na ozbiljniji korak i dijetu odlučila kad joj je odeća postala mala, te je morala da probuši kašiku.

Naime, stilista joj je dao poziv na buđenje, rekavši joj da ne može da uđe ni u jednu haljinu. Tada je odlučila da uzme stvari u svoje ruke i skine kilograme.

- I sestra od tetke, koja je filmski producent u Americi, rekla mi je da moram da izgubim 10 do 15 kilograma, jer bih u Holivudu s ovom kilažom bila zaboravljena. Iako mi nismo Holivud, ja sam javna ličnost i trebalo bi lepo da izgledam - priča Jellena.

24sedam
Jellena Lalović

Ona je zbog viška kilograma potražila i pomoć stručnjaka, a već u prva dva meseca morala je da zaboravi na gazirano, slatkiše, hleb, pivo i vino.

- Otišla sam u centar za medicinsku estetiku u Vrnjačkoj Banji, gde ima više od 50 lekara specijalista. Krenula sam od nutricioniste, jer je najbitnije redukovati ishranu. Prva dva meseca morala sam da izbacim sve što je nezdravo - gazirano, slatkiše, hleb, pivo, vino... Za doručak sam jela pahuljice, za ručak ćuretinu ili biftek, a za večeru ribu - otkriva Jellena.

Posle određenog vremena pevačica je mogla malo da se opusti, te je određenim danima mogla da jede i ugljene hidrate.

- Posle dva meseca promenili su mi ishranu, pa sam utorkom mogla da pojedem parče pice i čizkejk. Kao i crveno meso, ali ne često. Većinu obroka sam pravila na pari - ističe prvačica.

Da bi došla do željenog izgleda, trebalo joj je pola godine posebnog režima ishrane.

24sedam/Goran Sivački
Jellena Lalović

- S tim režimom ishrane smršala sam deset kilograma za šest meseci, pa sam malo stala jer sam opet jela nezdravu hranu. Ali kada se najedem svega i svačega, onda narednih dana vodim računa o ishrani - priča pevačica i dodaje da je, pored zdrave ishrane, bitna i fizička aktivnost:

- Završila sam DIF i nama sportistima je treninga preko glave, ali moram da vežbam, pogotovo zimi. Letos, kada sam bila na moru, stomak mi je bio ravan jer sam plivala i više se kretala. Zimi su rešenje traka i bicikl u teretani. Pored toga, svakodnevno radim i vežbe za oblikovanje tela - priča Jellena, prenosi Informer.

Jellena je imala 67 kg, a nakon samo šest meseci ima 57 kg.

Antonio Ahel/ATAImages
Jellena Lalović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike