Jellena i Kaća su bile deo popularnog "Koktel benda", a sada su otkrile razloge zašto su ga napustile

21.04.2022

13:39

0

Svašta se spekulisalo, ali malo je onih koji su znali šta je istina

Jellena i Kaća su bile deo popularnog "Koktel benda", a sada su otkrile razloge zašto su ga napustile
0-02-05-43ba51ba1b322f7b5bbfb6a8fa82c6562b49094fb3718db9e68bb1e1fb1a8230_ba50602805860b76 - Copyright M.M, A.A/ATA Images

Jellena i Katarina Sotirović bile su članice "Koktel benda", a obe su, u jednom trenutku, nastavile solo karijeru. Kao i uvek kada neka pevačica napusti grupu u kojoj je pevala, počne da se spekuliše zašto je do toga došlo.

Gostujući u jednoj emisiji, one su otkrile kako su provele vreme u bendu, ali i zašto su isti napustile.

- Bilo je puno anegdota oko Jeleninog prezimena i imena. Kad je Jellena otišla iz benda, a ja sam došla, mene su pitali da li ću ja da dodam dva ć. I dan danas me ljudi često oslove sa Jellena i veruj mi da je tako - rekla je pevačica Katarina Sotirović.

Katarina Sotirović ATAImages/Antonio Ahel
 

Jellena je otkrila svoje razloge napuštanja megapopularnog benda.

- Tri razloga je što sam napustila bend, a možda i četiri. Imam u podrumu čitavu arhivu, koju je sačuvala moja baka. Tu su bili i neki od razloga, za svašta što se spekulisalo. Prvi razlog je bio što su Boki i Deki meni rekli posle 16 godina da je trebalo da odu sa mnom. Osnovni problem je bio medijski, želela sam da se drugačuje predstavljamo - pričala je Jellena, pa nastavila:

- Tu je trebalo da postoji jedan lid vokal, a to je hteo i Zoki, a mi nismo bili ABBA da imamo dva lid vokala. Rekla sam onda da nećemo nikako. Onda sam se zaljubila i udala. Bilo mi je teško kada sam izašla. Posle je bilo teško naći takav bend. Varali su me posle, radili na matrice, a sa Koktelom je sve bilo uživo. U jeku popularnosti znali su me.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kaća je takođe otkrila svoje razloge.

- Pola grupe nije imalo ništa protiv da mene mediji intervjuišu, jer je uvek zanimljivo kada je to devojka, iako sam ja bila samo vokal, a delu grupe je to smetalo. Šest meseci nakon isteka roka, ugovora, a uvek se taje taj neki rok od šest, sedam meseci, da bi našli drugu pevačicu. Tada je počela ekspanzija Zvezda Granda, ja se tu nisam baš nešto najbolje snalazila. Dala sam im otkazni rok i mi smo posle toga zajedno tražili pevačicu - ispričala je Kaća Sotirović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike