Kao da je u penziji! Jellena tvrdi da na estradi nema posla za žene preko 40: Spala je na niske grane!

11.01.2022

12:52

0

Ona smatra da je za uspeh u javnom svetu izgled najvažniji, te da je jako malo njenih koleginica koje s dobrim pesama mogu da zadrže svoje mesto na sceni

Kao da je u penziji! Jellena tvrdi da na estradi nema posla za žene preko 40: Spala je na niske grane!
Jellena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, ističe da je za uspeh na estradi na listi prioriteta - izgled „zauzeo broj jedan". Takođe, po njenom mišljenju, neke njene koleginice se bore da zadrže svoja mesta, samo sa dobrim pesmama „u džepu".

Kad napuniš 40...

- Ovde čim napuniš 40 godina ti si već u penziji što se tiče žena, tako da na estradi postoji jedna velika borba, jer dolaze mlađe pevačice što je i normalno i ono što je najvažnije jako lepo pevaju, lepo izgledaju, ali bez onih „old school" se ipak ne može, evo ja sad radim neke 18. rođendane i proslave, budu tu dve tri nove, ja obavezno to novo što izađe skinem, ali se obavezno završi na ovim „old school" pesmama - ispričala je Jelena za „Grand online" i nije se tu zaustavljala.

To je nemilosrdno!

Jellena Stefan Tomasevic/ATAImages
 

- Tako je u Americi, Holivudu, tako je svuda, to je nemilosrdno i mi moramo da se borimo... Ipak imaš i holivudske zvezde i oni se bore i idu na plastične operacije. Mi nismo neko tržište za plastične operacije, jer mnogo uložiš, a ne može puno da ti se vrati, ali ko želi može malo da se zategne. Dok dobro izgledaš radićeš, posle toga te neće niko zvati - priča ona.

Sa druge strane, smatra da je Lepa Lukić pevačica koja će uvek biti popularna, bez obzira na godine.

Pevačica naroda

- Moraš da imaš mega hitove kao Lepa Lukić i da budeš pevačica iz naroda. Možda bismo Nedu mogli da uporedimo sa Tinom Tarner, a Lepa je jedninstvena, ona je žena iz naroda i ima još takvih koleginica koje će trajati dok god budu žive - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike