"Grudi mi se smanjuju i nestaju" Jellena se požalila na posledice dijete, pa priznala sve o estetskim korekcijama: Plašim se!

25.07.2023

20:19

0

Savetuju je da zategne lice

"Grudi mi se smanjuju i nestaju" Jellena se požalila na posledice dijete, pa priznala sve o estetskim korekcijama: Plašim se!
Jellena - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Jelena Lalović poznatija kao Jellena, početkom godine priznala je da je na strogoj dijeti, odnosno režimu ishrane koji isključuje konzumaciju slatkiša, hleba i alkohola.

Tom prilikom je smršala čak deset kilograma, a sada je otvoreno progovorila o dijatama i posledicama mršavljenja.

- Na dijetama sam raznim, stesala sam se, ali treba još jer imam naslage na stomaku... Najveći problem nastaje kada smršam, jer mi se i grudi smanje i nestanu. Čim se ugojim, i grudi mi porastu - priča Jellena i dodaje da je mnogi nagovaraju da ide na estetske operacije.

Antonio Ahel/ATAImages
Jellena

- Stalno me teraju da zategnem lice, ali ja se i dalje trudim da sve što mogu uradim prirodnim putem. Imam problem - plašim se igle! Zato nisam ništa ubrizgavala u lice, ali bojim se da ću morati jednog dana da stisnem zube i zategnem se - priznala je Jellena, prenosi Informer.

Inače, Jellena se sa javne scene povukla na vrhuncu karijere. Već neko vreme je bila posvećena diplomatiji i bila na funkciji direktora jedne javne ustanove, a nedavno je nakon mnogo godina otkrila da li se kaje što je mikrofon zamenila foteljom.

Antonio Ahel/ATAImages
Jellena

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike