Omiljena plavuša doživela transformaciju koja ju je skupo koštala: Meg Rajan zbog brojnih operacija danas maltene neprepoznatljiva (FOTO)

12.11.2023

09:30

0

Prirodna lepota donela joj je milione, a zbog operacija je ostala bez uloga

Omiljena plavuša doživela transformaciju koja ju je skupo koštala: Meg Rajan zbog brojnih operacija danas maltene neprepoznatljiva (FOTO)
Copyright Profimedia

Meg Rajan je krajem prošlog veka doživela ogromnu popularnost zahvaljujući ljubavnim komedijama i dramama poput: "Stigla vam je pošta", "Kad čovek voli ženu", "Grad anđela", "Francuski poljubac" i brojnim drugim...

Simpatična plavuša brzo je osvojila srca publike širom sveta, a popularnost je početkom dvehiljaditih počela da jenjava. Razlog zbog koga su joj reditelji sve manje uloga davali bilo je njeno gotovo neprepoznatljivo lice. 

- Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili - rekao Džejms Mangold, reditelj filma "Kate & Leopold".

Bila je svesna da zalazi u četerdesete, kao i toga da Holivud ne prepoznaje starenje kod žena, te je odlučila da pokuša da sačuva mladost. No, to joj nije pošlo za rukom. 

Meg je korekcije započela filerima u ustima, a onda je upala u začarani krug estetske hirurgije iz koga ne može da izađe. Botoks, zatezanja i korekcije su više nego očigledne, te je danas smatraju jednim od najgorih primera plastične hirurgije. 

Zbog manjeg broja uloga, slabije se pojavljivala u javnosti, a glumu je zamenila ulogom reditelja i producenta. Umesto karijernih uspeha, Meg se sve više pojavljivala u tabloidima zbog svojih ljubavnih brodoloma. Naime, u istom periodu kada joj je karijera krenula silaznom putanjom, Meg se razvela od supruga Denis Kvejda. On je za krah braka optužio Rasela Krou, sa kojim je Meg bila u kratkoj vezi, ali je glumica istakla da Rasel nije kriv za njihov razvod, već da je godinama unazad živela u disfunkcionalnoj porodici. 

- Pregorela sam. Nisam više znala dovoljno o sebi ili o svetu da bih mogla da nešto pružim kao glumica. Osećala sam se izolovanom - ispričala je.

Posle mnogo godina, Meg Rajan se na filmska platna vratila filmom "Šta se desilo kasnije", koji je i režirala, a ono što su mnogi komentarisali jeste da joj se oči gotovo ne vide od silnih zatezanja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike