Šeron Stoun više ne izgleda onako kako je pamtite! Glumica šokirala fotografijama povodom 65. rođendana! (FOTO)

12.03.2023

20:25

0

Komentari su se samo nizali

Šeron Stoun više ne izgleda onako kako je pamtite! Glumica šokirala fotografijama povodom 65. rođendana! (FOTO)
Šeron Stoun - Copyright Profimedia

Slavna holivudska glumica Šeron Stoun 10. marta napunila je 65 godina, a tim povodom objavila je dve kontroverzne fotografije, na kojima joj usne izgledaju šokantno veliko.

- Učinila sam to. Konačno. Za rođendan sam otišla u Holivud. Ponekad dobijete baš ono što želite. Hvala Liz - napisala je Stoun u opisu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Mnogi su pomislili da se podvrgnula plastičnoj operaciji, no reč je samo o šali. Za ovakav ekstreman izgled usana zaslužan je "Wax Lips", slatkiš s ukusom trešnje u obliku prevelikih crvenih usana. 

"Zašto si to uradila?", "Grozno", "Ovo ne izgleda normalno", pisali su joj fanovi u komentarima.

Šeron Ston je svojevremeno priznala da je neko vreme ubrizgivala botoks, filere i slično.

- Onda sam doživela veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam da primim više 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se vratila jedna strana lica - istakla je nedavno za medije, te je dodala da je to potresno iskustvo promenilo način na koji je do tada gledala na estetske operacije. 

Podsetimo, Šeron Stoun mnoge je iznenadila istakavši kako su mnogi sumnjali u nju kao majku zbog „vrele" scene iz „Niskih strasti". Uloga u ovom ostvarenju joj je donela svetsku slavu, ali zatim i ogromnu prazninu u životu, kako je rekla - pošto je upravo zbog nje izgubila starateljstvo nad sinom Rouanom.

Šeron Stoun, Profimedia
Šeron Stoun

Ovog naslednika je usvojila zajedno s bivšim suprugom Filom Bronstinom osam godina posle „Strasti". Par, naime, nije uspevao drugačije da osnuje porodicu. Glumica je tri puta doživela pobačaj pre nego što je Rouan 2000. godine došao u njihove živote.

Zatim, sustigli su je i drugi zdravstveni problemi - moždani udar iz 2001. jedva je preživela.

Tri godine kasnije, usledila je brakorazvodna parnica i bitka za starateljstvo nad usvojenim sinom koju je izgubila i ostala slomljenog srca. Prisećajući se svega toga, naglasila je kako se to dogodilo zbog „Niskih strasti" - filma koji je iskorišćen kako bi se ona kao majka „našla pod ogromnim znakom pitanja".

Tanjug
Šeron Stoun

- Izgubila sam starateljstvo nad sinom. Sudija je moje malo dete pitao: „Da li ti znaš da tvoja majka snima scene s*ksa u filmovima?" ...Razmatrali su kakav sam ja to roditelj, kad sam mogla da uradim tako nešto („Niske strasti") - izjavila je tokom emisije „Table for Two" s Brusom Bozijem, a onda to uporedila sa stanjem kakvo danas vlada.

- Ljudi se sad opušteno šetaju goli po televiziji, a ja imam iza sebe, eto, možda 16 sekundi eventualne golotinje i to me je koštalo roditeljstva... Zaglavila sam u bolnici zbog duplih otkucaja srca. Tako da sve to tada me je doslovno slomilo - naglasila je ona, koja sada ima lep odnos sa Rouanom, koji se takođe bavi glumom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike