Megan Foks uslikana sa crnim čaršafom preko glave u invalidskim kolicima! Potresno izdanje se*s bombe (FOTO)

12.08.2023

11:50

0

Nju je gurala medicinska sestra

Megan Foks uslikana sa crnim čaršafom preko glave u invalidskim kolicima! Potresno izdanje se*s bombe (FOTO)
Megan Foks - Copyright Profimedia

Megan Foks (37) jedna je od vodećih "seks bombi" na javnoj sceni, a iako je kritikovala odluke drugih o plastičnim operacijama, sada je uslikana u vrlo čudnom izdanju pri susretu sa hirurgom zaduženim upravo za ove vrste operacija.

Ona se nije oglasila o tome, ali su je tamošnji paparaci uhvatili u invalidskim kolicima i to sa crnim čaršafom preko glave. Nju je kolicima gurala medicinska sestra ka automobilu, a sve se događalo po izlasku iz bolnice na Beverli Hilsu.

Profimedia
Megan Foks

 

Za to vreme, Mašin Gan Keli prošle nedelje uslikan je u Njujorku na reviji kostima Tejlor Svift, ali od Megan nije bilo ni traga ni glasa.

Profimedia
Mašin Gan Keli

 

Podsetimo, Foksova je oduvek zastupala tezu prirodne lepote, tvrdeći tako da ko god se odluči na takav korak, najpre treba da razgovara sa psihoterapeutom.

- Ohrabrila bih svakoga ko želi da uradi neku plastičnu operaciju da prvo razgovara sa terapeutom, da pokuša da shvati odakle ta želja dolazi. Jer mnogo puta to nije povezano sa vašim zubima, nosom ili bradom – operacija vam neće ublažiti tu nesigurnost - istaka je ona ranije, ali se u međuvremenu ipak predomislila, a mnogi tvrde da je definitvno operisala nos i usne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike