Sanju Vučić je „Remek-delo" s popustima koštalo 100.000 evra: Evo i ko joj je pomogao u Dubaiju!

31.10.2023

18:25

0

Pevačici je ovo prvi studijski album i uradila je sve što je mogla, samo da obraduje svoje fanove

Sanju Vučić je „Remek-delo" s popustima koštalo 100.000 evra: Evo i ko joj je pomogao u Dubaiju!
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Vučić izdala je, pa i proslavila objavljivanje prvog studijskog albuma, koji nosi naziv „Remek-delo". Za njega, navodno, prevačica je iskeširala 100.000 evra - nosi osam pesama među kojima je i jedna duetska sa Igorom Panićem Nućijem, a čak dva visokobudžetna spota snimila je u Dubaiju.

- Samo tekst i muzika za jednu pesmu koštaju oko 10.000 evra, a kako se Sanja opredelila za najskuplje tekstopisce, aranžere i saradnike, nju je izašlo mnogo više. Srećom, neke pesme je pisala sama, pa je na njima uštedela, ali zato na spotovima nije. Uz sve olakšice i popuste koje su joj kolege muzičari dali, „pukla" je 100.000 evra - kazao je za „Informer" izvor blizak Vučićevoj, a onda dodao kako je za izvesna video-ostvarenja ona bila pronašla i sponzore, kojima je maksimalno zahvalna na svemu što su za nju učinili.

- U Dubaiju, konkretno, snimila je dva spota, za duetsku pesmu s Nućijem, i solo numeru „Đene, đene". Pomogli su joj naši ljudi koji tamo žive i rade. Iznajmili su joj jahtu, kamere, dronove, objekte na kojima je snimala, obezbedili dozvole za neke od najpoznatijih privatnih plaža... Na kraju tih spotova im se zahvalila - otkrio je on za iste medije.

Podsetimo, na događaju organizovanom povodom objavljivanja albuma, Sanja je ispričala pred okupljenim medijima među kojima je bila i ekipa 24sedam kako je na čitavom projektu radila svega tri meseca, pa je objasnila i zašto.

- Na albumu sam radila svega tri meseca. Ne volim mnogo vremena da odvajam za stvaralaštvo iz razloga što može vrlo brzo da mi dosadi - istakla je, pa se dotakla saradnje s Nućijem.

„Duete samo s Lavovima i snimam!"

Igor Panić Nući, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ono što je dobro ne valja menjati. Nući je jako lak za sradnju, vrlo lako se sve dogovorimo, još brže snimamo pesme. On je Lav u horoskopu isto kao i ja, a do sada sam duete samo sa Lavovima snimala. Bio je u Dubaiju na odmoru i nisam mogla da ga čekam da se vrati, jer nisam želela da odugovlačim sa izbacivanjem albuma, pa sam otišla na dva dana tamo i snimila dva spota - iskrena je bila ona, a kako je još tekao razgovor s Vučićevom pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike