Zorana Mićanović kroz suze o ocu: Bila sam u Nemačkoj kada su mi javili da je doživeo infarkt, odmah sam dobila temperaturu

11.11.2023

16:39

0

Umesto proslave 18., pevačica planira slavlje povodom 19. rođendana

Zorana Mićanović kroz suze o ocu: Bila sam u Nemačkoj kada su mi javili da je doživeo infarkt, odmah sam dobila temperaturu
Copyright 24sedam/Vladan Mišić

Pevačica Zorana Mićanović ove godine je napunila 18. godina, a poznato je da je dugo spremala veliku žurku povodom punoletstva. Međutim, dugo najavljivano slavlje otkazano je usled narušenog zdravlja njenog oca. 

- Prvo sam zakazala žurku u aprilu, pa smo zbog tatinog zdravstvenog stanja koje nije bilo dobro zakazali za avgust i otkazali i to. Ipak, slavlje će biti sledeće godine, obećala sam i ne odustajem od toga jer, naravno, ja to mnogo želim, kao i moj otac. Jednom se pravi punoletstvo u životu, nije bio 18. ali biće 19. rođendan, prava žurka! - istakla je.

Zorana se prisetila nastupa tokom kojeg je saznala da joj je otac hospitalizovan. Iako su želeli ovo da sakriju od njega, instikt ju je nije prevario.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Jako mi je teško... Bukvalno sam zaplakala. Ne znam, tata nije bio baš dobro i nekako sam se povukla sa scene. Nije me bilo dugo, jer mi je najbitnije očevo zdravlje. Kada je porodica okej, mogu sve da iznesem, ali kada oni nisu dobro, nisam ni ja - rekla je Zorana kroz suze za Grand, pa dodala:

- Nastupala sam i radila jer je on to želeo, nije želeo da zaustavljam posao. Mama se brinula oko njega, ali sam i ja bila tu za sve što treba. Nekako sam te nastupe odrađivala. Sećam se, bila sam u Nemačkoj kada su mi javili da je doživeo infarkt po drugi put i ja sam se ukočila. Nisam mogla da odradim nastup, dobila sam temperaturu. To je bila katastrofa. Nazvala sam majku, inače mi niko ništa nije javio da bih mogla da odradim nastup, međutim to je bio neki instinkt. Kada mi je rekla da ide do grada nešto znala sam da me laže i da nije sve okej - istakla je mlada pevačica.

Instagram printscreen/zorana_micanovic_official
 

Međutim, ona je odlučila da ostane profesionalac do kraja, te da ne dozvoli da publika oseti da proživljava teške trenutke.

- To je moj posao. Ne mogu da dođem na nastup i da budem tužna, da rasplačem ljude. Moram da ih razveselim i da im donesem najbolju žurku, zbog toga su došli. Nisu došli da plaču tu, jedino možda na kraju, kada budu balade i tužne pesme. Ja sam generalno jako vesela, energična i luda osoba i volim da pružam pozitivnu energju i kada nešto nije dobro trudim se da prikrijem - rekla je Zorana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike