Ovo su favoriti poznatih u finalu "Zvezda Granda": Severinina dvojnica i Bekutina kandidatkinja se posebno izdvojile (FOTO)

24.06.2023

20:00

0

Da li će se ukus proslavljenih zvezda "Granda" poklopiti sa ukuspom publike - saznaćemo večeras u velikom finalu

Ovo su favoriti poznatih u finalu "Zvezda Granda": Severinina dvojnica i Bekutina kandidatkinja se posebno izdvojile (FOTO)
Zvezde Granda - Copyright ,,Zvezde Granda" printscreen/ATA Images

Večeras će se održati veliko finale 16. sezone talent-šou programa „Zvezda Granda“ u kom će se za titulu pobednika boriti 17 talentovanih finalista.

Ovom spektaklu raduje se publika širom regiona, ali i mnogi pevači koje je ovo takmičenje svojevremeno proslavilo.

Brojne poznate ličnosti su se oglasile i poručile da će srčano navijati i podržati svoje favorite na najvećem muzičkom takmičenju u regionu, a sada otkrivaju i na koga tipuju za pobedu.

Pobednica druge sezone ovog takmičenja, Milica Todorović, koja je trijumfovala kao najmlađa učesnica, otkrila je koga će podržavati ove noći.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Todorović

- Stalno sam na putu, te s vremena na vreme pogledam neki nastup na Jutjubu. Svi kandidati su dobri, jer da nisu ne bi bili u finalu, a ja sam ove godine uz kandidate Ane Bekute jer znam koliko se trudi i zalaže za svoj tim. Znam da ove sezone ima samo jednu finalistkinju, tako da je podržavam - izjavila je Milica aludirajući na Ivonu Damjanović.

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“, Mahir Mulalić, kaže da je napredak i uspeh svih finalista zasluga njihovih mentora, kao i da prava borba sledi tek nakon finala.

- Smatram da su i ove godine mentori uradili mnogo toga za svoje kandidate, te da će im ovo iskustvo mnogo pomoći u nastavku njihovih karijera. A kada je u pitanju moj favorit, to je definitivno Martina Jozinović - istakao je Mahir, a njegov kolega, takođe pobednik najgledanijeg muzičkog takmičenja Amar Gile otkrio je svog favorita u „Zvezdama Granda“.

- Svim srcem sam uz Kakanj i Martinu Jozinović - kratak je bio Gile.

Isak Šabanović nije uspeo da trijumfuje u najgledanijem takmičenju, ali je pre dve godine zauzeo visoko drugo mesto u superfinalu. Ove godine ističe da neće uživo da prati finale jer radi, ali će zdušno navijati za svoje favorite.

- Pratio sam takmičenje koliko su mi obaveze dozvoljavale jer uvek radim subotom, ali ono što sam zapazio jeste da ove sezone ima baš dobrih takmičara. Ipak, moram da izdvojim Milana Bukilića kog poznajem od ranije, kao i Dženana Rakića čiji mi se stil baš dopada. Svi su odlični, tako da ne sumnjam da će publika odabrati najboljeg - rekao je Isak i poželeo sreću svim finalistima večeras.

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Kenan Dervišević priznaje da uprkos brojnim obavezama stiže da prati takmičenje, ali i da ima svog favorita za koga će u finalnoj noći glasati.

-Trudim se da stignem da odgledam sve epizode, nekada ne uspem, pa vidim posle šta se dešavalo. Ali svakako da ću finale pratiti, to je obavezno! Iskren da budem ove godine je za mene najbolja Sanela Hasić iz Cecinog tima. Znate da su narodnjaci moj fah, a ona je definitvno u ovoj sezoni najbolji narodni vokal - priznao je Dervišević za GrandOnline, koji se prošle godine pozicionirao na visoko četvrto mesto u finalnoj noći.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zorana Mićanović

Za razliku od Kenana koji je na prvu otkrio svog favorita, Zorana Mićanović pokušala je da sakrije za koga glasa ove godine, međutim ubrzo se predomislila.

- Pratim bukvalno svake subote „Zvezde Granda“ i mogu da kažem da ima baš dosta sjajnih kandidata. Želim im svima svu sreću u finalu, a što se favorita tiče, imam ga, ali bih vam otkrila ko je u pitanju kada se završi takmičenje jer želim da pustim vreme i da vidim da li će pobediti onaj za koga ja mislim da hoće - istakla je Mićanovićeva te na nagovor novinara ipak otkrila o kome je reč.

- Dobro, reći ću o kome se radi! Martina i Hamza su ove godine moji favoriti - sa osmehom je priznala Zorana.

Sreću svim finalistima poželela je i Zorja Pajić koja je bez dlake na jeziku otkrila svog favorita.

- Navijam za Martinu Jozinović! Ona je jako talentovana devojka koja ulaže u sebe i to se ceni i poštuje. Želim joj svu sreću u finalu. Inače „Zvezde Granda“ pratim samo TikTok-u s obzirom da nemam televiziju kod kuće. Naravno, srećno i Martininim kolegama u finalnoj noći - poručila je Zorja.

Pevačica Milica Pavlović, koja se i sama takmičila pre jedanaest godina, otkrila je da ima svoje favorite u ovoj sezoni.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović

- Iskreno ne pratim, ali sam u proteklih par nedelja uočila dve devojke, i to na TikToku kroz neke snimke. Jedna znam da se zove Zorana (Martina, prim. aut.) i da je u grupi kod Marije Šerifović. Ima neke kovrdžice i preslatka mi je. Onako mi je vamp, moderna, sviđa mi se, ima tu neku drskost. I još jedna devojka iz iste grupe, udata je u Crnoj Gori ako sam dobro ukapirala, a iz Belorusije je sa nekim prelepim svetlim očima. I ona mi se mnogo dopada - otkrila je Milica.

Aleksandru Josifovskom prošle sezone pobeda je izmakla za dlaku, a roker je otkrio ko mu je favorit.

- Moram da priznam da ne uspevam da redovno pratim „Zvezde Granda“, ali veoma mi se dopada Dženan Rakić zbog sličnog muzičkog ukusa. Pored njega dopada mi se i Martina Jozinović - rekao je Josifovski.

Printscreen Grand Magazin TV Grand
Aleksandar Josifovski

Inače, kandidatkinja Marije Šerifović, Martina Jozinović stekla je veliku naklonost publike, a mnogi je zbog izgleda porede sa Severinom, budući da neodoljivo podseća na nju. Kako stvari stoje u ovoj anketi pridobila je glasove i svojih iskusnih kolega koji su prošli kroz isto takmičenje.

Printscreen/YouTube, Zvezde Granda
Marija Šerifović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike