"Da nije oca i maćehe, skrenula bih sa puta": Zorana progovorila o odnosima u porodici, priznala da li ju je popularnost promenila

06.08.2023

22:44

0

Pevačica je postigla veliku slavu veoma brzo

"Da nije oca i maćehe, skrenula bih sa puta": Zorana progovorila o odnosima u porodici, priznala da li ju je popularnost promenila
Zorana Mićanović - Copyright Instagram printscreen/zorana_micanovic_official

Zoranu Mićanović je hit "Sikter" proslavio, pa iako veoma mlada, postala je izuzetno popularna. 

No, baš njene godine i ta popularnost neretko mogu da odvedu osobu na pogrešan put. Ali, kako Zorana tvrdi, ona ima sreću što su njen otac i maćeha uvek uz nju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zorana Mićanović

- Moji roditelji su spremni da promene i svoje živote zbog moje karijere, oni su sve u životu prošli i sada im je bitno samo da mene izvedu na pravi put, mogu da kažem da nema mog oca i moje maćehe ja bih sigurno skrenula sa puta. Sa majkom sam u kontaktu, viđamo se kada stignemo ali živim kod oca - ispričala je Zorana.

Kako priznaje, volela bi da za pet godina napravi veliko ume u muzici.

- Za pet godina bih volela da imam dobro ime i da imam par hitova. Zašto da ne i Arena, ali do Arene treba mnogo hleba da se pojede. Ja sam sada devojčica koja je krenula da ostvari svoj san. Kažu da sam zvezda, ali ne smatram sebe zvezdom, to što imam hit pesmu, to samo znači da sam prepoznatljiva - iskrena je pevačica, a kako piše Nova, nju estradni ratovi ne zanimaju:

Instagram printscreen/zorana_micanovic_official
Zorana Mićanović

- Nisam uopšte upućena u to, neka se svađa ko sa kim hoće. Neka narod sudi, hejtera ima dosta, pa neka se bave time. Pročitala sam za Daru i Jelenu, ali nisam ispratila zašto i kako. Pevači su između dva vatre, neko voli Cecu neko Jecu, ja gotivim obe i nemam potrebe da se uvlačim ni jednoj. Ja za sada nisam imala problem ni sa kim, bilo je da neće da mi se jave, ali ja iz kulture uvek priđem i javim se. Nekoga ponese slava, pa i propadnu, a ja ću uvek ostati normalna. Meni pričaju da će me slava promeniti, ja mislim da neće jer imam stav i znam šta želim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike