"Otela se kontroli!" Jovana Jeremić napravila haos u studiju na Vaskrs: Zamešala kukovima, pa zapevala "Bato bre"! (FOTO/VIDEO)

16.04.2023

12:29

2

Mahala "šerom", a pauzu za vreme reklama iskoristila za performans

"Otela se kontroli!" Jovana Jeremić napravila haos u studiju na Vaskrs: Zamešala kukovima, pa zapevala "Bato bre"! (FOTO/VIDEO)
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Kontroverzna voditeljka jutarnjeg programa televizije "Pink", Jovana Jeremić, najradosniji hrišćanski praznik iskoristila je da napravi pravo veselje u svom studiju, gde je ugostila Zoranu Mićanović, Indiru Aradinović Indi, Milicu Jokić, Ljubu Stankovića i brojne muzičare.

Nakon što se uključila iz doma Bogoljuba i Milanke Karić, sa kojima je evocirala uspomene, pevala i priključila se gala vaskršnjem doručku u njihovoj kući, sa brojnim članovima porodice Karić, Jovana se vratila u televizijski studio, gde ju je sačekala prava žurka.

U uskoj crvenoj haljini sa perjem, Jovana je mahala tabletom na kom je prikazan famozni šer, čime je dala do znanja da je trenutno najgledanije u Srbiji.

Instagram printscreen/jeremicjovana
Jovana Jeremić

Potom se pridružila muzičarima na bini, zamešala kukovima, pa u duetu sa Indi Aradinović zapevala njen veliki hit "Bato bre" i atmosferu dovela do usijanja.

Deo praznične atmosfere iz studija Jovane Jeremić pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

I pre nego što su gosti pristigli u studio, Jovana je bila praznično raspoložena, pa je pauzu tokom reklama iskoristila da izvede performans koji je podelila na svom TikToku.

Ovim je izazvala burne reakcije naroda, a komentari su se samo nizali: "Otela se kontroli", "Koja buda*a braćo mila", "Bože daj joj pameti", "Gospode pomiluj", "I Merilin Monro bi zanemele", "Iz Laze treba da vodi neku emisiju"...

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike