Zorana Mićanović zabrinuta za oca: Njegovo zdravlje nije dobro

14.08.2023

18:35

0

Zbog novonastale situacije, otkazala je i proslavu 18. rođendana

Zorana Mićanović zabrinuta za oca: Njegovo zdravlje nije dobro
Zorana Mićanović - Copyright Instagram printscreen/zorana_micanovic_official

Bivša učesnica „Zvezda Granda”, Zorana Mićanović, poznatija kao Zorana Sikter, sa pratiocima na Instagramu je podelila informaciju da zdravstveno stanje njenog oca nije dobro, te da mora da otkaže planirano slavlje povodom svog punoletstva.

Naime, proslava njenog 18. rođendana će biti odložena do daljeg, a prijateljima je saopštila vesti o zdravstvenom stanju svog oca.

Instagram printscreen/zorana_micanovic_official
Zorana Sikter saopštila prijateljima da zdravstveno stanje njenog oca nije dobro

- Nažalost, ja se izvinjavam svim ljudima koje sam pozvala na punoletstvo, tatino zdravstveno stanje nije dobro i primorana sam da otkažem veselje. Družićemo se nekom drugom prilikom. Volim vas sve. Hvala na razumevanju - napisala je Zorana na Instagramu.

Mićanovićeva neretko u intervjuima ističe da joj je porodica velika podrška, a kako se sada našla u veoma stresnoj situaciji, nije joj do slavlja i pesme, te je odložila sve obaveze kao i proslavu rođendana.

- Moji roditelji su spremni da promene i svoje živote zbog moje karijere, oni su sve u životu prošli i sada im je bitno samo da mene izvedu na pravi put, mogu da kažem da nema mog oca i moje maćehe ja bih sigurno skrenula sa puta. Sa majkom sam u kontaktu, viđamo se kada stignemo ali živim kod oca - rekla je Zorana jednom prilikom o svom ocu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike