Sanja Vučić otkrila kog je pevača odbila za duet: Nije mi leglo

25.07.2023

10:15

0

Pevačica ima u planu duete sa Milicom Todorović i Marijom Šerifović

Sanja Vučić otkrila kog je pevača odbila za duet: Nije mi leglo
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/ M.M.

Sanja Vučić je posle izlaska iz grupe „Hurricane”, kao i preostale devojke iz ovog sastava, započela solo karijeru, a već u planu ima i nekoliko dueta. Do sada je snimila sa Nućijem i sa Teom Tairović, ali je jednog kolegu morala da odbije.

Naime, kako je navela pevačica, Dragan Kojić Keba joj je ponudio saradnju koju ona nije mogla da prihvati.

ATAImages/Marija Mlađen
Sanja Vučić

- Keba me je zvao da uradimo duet, ali sam ga odbila. U ovom momentu mi nije leglo, ali ko zna, videćemo. Pričala sam i sa Milicom Todorović, zatim sa Marijom Šerifović, tom duetu se nadam možda sledeće godine. Zasad će biti duet sa Teom Tairović i sa još jednom pevačicom, ali neću otkriti ko je u pitanju - rekla je Sanja za Scandal.

Nova postava grupe „Hurricane” je nedavno snimila svoj album sa šest novih pesama, a na jednoj je radila Vučićeva, koja je otkrila kako joj se čine naslednice. 

24sedam/Nenad Vujanović
Sanja Vučić

 

- Meni su one preslatke i sviđaju mi se pesme koje izbacuju. Radila sam na njihovoj pesmi koja je bila veliki hit. Učestvovala sam u tekstu, tako da sam na to veoma ponosna. Takođe na albumu koji su sada izbacile, potpisujem se na jednom tekstu. Videćemo kako će to biti - kazala je Sanja Vučić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike