Komšije ili vole ili ne podnose Sanju Vučić: Trebalo bi da se udaje, dovoljno je jurila karijeru

22.07.2023

14:15

0

Jedan bračni par je opleo po pevačici, iako bi mnogi rekli da je njihovo mišljenje zapravo nevaspitanje i bezobrazluk

Komšije ili vole ili ne podnose Sanju Vučić: Trebalo bi da se udaje, dovoljno je jurila karijeru
Sanja Vučić - Copyright Youtube screenshot/ Sanja Vučić

Sanju Vučić, kako se čini, vole brojne komšije, koji su imali reči hvale za nju. Očekivano, ima i onih drugih. 

Kako je jedna komšinica iz njenog kraja priznala, ne može da veruje da je ona, i pored tolike popularnosti, ostala ista.

- Tu devojku bih hvalila satima. Jedno ljupko, milo i veselo stvorenje, svi je ovde vole. Kulturno se javi uvek, a meni lično nekad i popravi raspoloženje onim njenim lepim osmehom i harizmom - kazala je komšinica, a jedan gospodin srednjih godina se nadovezao:

ATAImages/Marija Mlađen
Sanja Vučić

- Slažem se, Sanja je divna komšinica. Ista je i kada su kamere ugašene. Neverovatno da se nije uobrazila, a složićete se sa mnom da većina tih mladih zvezda posle jednog izbačenog hita polete previsoko.

U obližnjoj prodavnici, očekivano, Sanju obožavaju.

- Dolazi često kod nas, nekad sama, a nekad u društvu onog njenog dečka. Baš su lepi mladi ljudi i idu jedno uz drugo. Sanja kad je raspoložena ume da nam ostavi bakšiš. Sjajna je devojka, a njene pesme stalno puštamo ovde u prodavnici- kazali su radnici za “Super TV”.

No, jedna starija komšinica smatra da pevačica treba da se ostvari kao supruga i majka, iako nije pristojno davati takve izjave o nečijem životu.

24sedam/Nenad Vujanović
Sanja Vučić

- Ta današnja omladina, nikada je neću razumeti. Moje mišljenje je da je dovoljno jurila za karijerom, ostvarila se kao pevačica, valjda je sad vreme za muža i porodicu. Često je viđam sa momkom, bolje što pre da se uda, a ne da joj ode kao onaj prošli- kaže komšinica koja je želela da ostane anonimna.

S druge strane, jedan bračni par smatra da je Sanja izveštačena.

ATAImages/ Antonio Ahel/M.M.
Sanja Vučić

- Smatramo da je previše izveštačena i da glumata da je dobra i fina. Nemoguće je da je neko stalno raspoložen i nasmejan, a da ne govorimo što gospođica stalno mora da potencira odakle dolazi kao da samo ona dolazi sa sela. Mogla bi malo da koriguje akcenat, ipak sada živi u Beogradu - kazao je ovaj bračni par bez dlake na jeziku.

Sanja, inače, nije sa sela, već iz Kruševca, što neretko pominje, a to se, iako ovom bračnom paru ne, drugima dopada jer uvek treba biti ponosan na ono odakle ste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike