Šeron Stoun iza nagrade za hrabrost sakrila svu svoju tugu i bol: Ostala bez brata, ogromnih para, ali njena borba ne prestaje! (VIDEO)

18.03.2023

23:40

0

U jednom trenutku se i rasplakala, ali nije napuštala „spotlajt" sve dok nije ispričala sve što joj je na duši

Šeron Stoun iza nagrade za hrabrost sakrila svu svoju tugu i bol: Ostala bez brata, ogromnih para, ali njena borba ne prestaje! (VIDEO)
Šeron Stoun - Copyright Profimedia

Šeron Stoun uručena je nagrada za hrabrost na ceremoniji Ženskog fonda za istraživanje raka, a tim povodom ona je održala emotivan govor koji će mnogima još neko vreme biti urezan u sećanje. Glumica je otvorila dušu po pitanju svoje borbe s tumorom, zatim novčanom gubitku koji je pretrpela, pa porodičnoj tragediji posle koje se ipak pojavila na ovoj svečanosti, sa namerom da pokaže javnosti da jeste teško, ali je i moguće - lavovski se boriti.

- Obično moji govori nisu dugi i briga me šta ljudi pričaju zbog toga - počela je ona, pa odala počast ostalim dobitnicima, prenose strani mediji.

Šeron Stoun, Profimedia
 

Onda, progovorila je o svojim velikim problemima, posloživši ih tako iza ove nagrade koja joj očito mnogo znači.

- Mamografije nisu zabavne. Otišla sam u bolnicu i rekla: „Ako me otvorite i vidite da imam rak, molim vas, odstranite mi obe dojke." Ja nisam osoba koju definišu grudi. To možda zvuči smešno, jer ste ih svi videli... A videli ste ih nakon operacije. Niste to ni znali - kazala je, misleći na rekonstrukciju koja joj je urađena 2001, po odstranjivanju benignih tumora.

 

 

U novembru prošle godine, Šeron je bila ispričala kako je najpre dobila pogrešnu dijagnozu, pa imala i zahvat koji joj je samo doneo veće bolove. Tek kada je tražila drugo mišljenje, bilo joj je saopšteno šta je u stvari problem, koji je opet - zahtevao operaciju.

Zato, probala je da tokom svog govora motiviše javnost i da donira sredstva, posebno novčana, a onda se i sama rasplakala.

- Znam da je teško poslati SMS poruku kako bi se uplatio novac, barem meni, ja se ne koristim najbolje tehnologijom, ali mogu da napišem ček. I to je sada hrabar potez... Ja sam upravo izgubila pola svog novca zbog jedne situacije s bankom, ali to me ne sprečava da dođem ovde - kazala je misleći na kolaps „Silicon Valley", pa se osvrnula i na smrt brata Patrika, od prošlog meseca.

Bilo mu je 57 godina.

- Brat mi je preminuo i opet sam ovde. Došla su teška vremena za sve, ali znate šta... Neću da mi drugi pričaju šta i kako mogu ili ne. Određuju koliko vredim. Ustanite i recite koliko vredite! Izazivam vas. To je hrabrost - zaključila je Stounova.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike