Potresna i emotivna životna ispovest Šeron Stoun: Knjiga za ranjene i za preživele (FOTO)

12.10.2023

13:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Autobiografija slavne glumice podigla je veliku prašinu u filmskom svetu

Potresna i emotivna životna ispovest Šeron Stoun: Knjiga za ranjene i za preživele (FOTO)
Copyright Profimedia

Na ispovednim stranicama knjige „Lepota drugog života“, slavna holivudska glumica Šeron Stoun iskreno poput poverljivog razgovora priča o svojim prelomnim ulogama, prijateljstvima koja su joj promenila život, o svojim najtežim razočaranjima i najvećim dostignućima.

Promo/Laguna
 

Ona otkriva kako je posle traumatičnog detinjstva ostvarila karijeru u industriji koja je prikrivala zlostavljanja pod maskom novca i glamura. Deli sa čitaocima priču kako se izborila za povratak nakon bolesti i pronašla ne samo svoju istinu, već i ljubav i pomirenje sa svojom porodicom. 

„Lepota drugog života“ je knjiga za ranjene i za preživele. To je knjiga koja slavi žensku snagu i otpornost, a ujedno je i poziv na akciju. Ona je dokaz da nikad nije kasno progovoriti. 

Profimedia
 

Daleko od tipične holivudske priče o menjanju muževa kao čarapa

- Šeron Stoun me je još u vreme "Niskih strasti" zadivila svojom tako retkom sposobnošću da izgleda i ponaša se veoma provokativno a da pritom ne deluje jeftino ni vulgarno. Zato sam verovala da ni njena autobiografija neće biti tipična holivudska priča o menjanju muževa kao čarapa. Naprotiv, ovo je ispovest koju nikad ne biste očekivali od jedne holivudske seks-bombe: potresno svedočanstvo o traumatičnom odrastanju, teškim zdravstvenim problemima i bespoštednoj borbi za opstanak i uspehu u surovom svetu filma - ističe prevoditeljka Aleksandra Čabraja. 

Profimedia
 

Autobiografija glumice, koja je podigla prašinu u filmskom svetu, ukazuje koliko ni slava ni novac ne pomažu ako iza svega toga ne stoji jaka ličnost spremna da se bori do poslednjeg daha.

„Lepota drugog života“ Šeron Stoun je u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike