Šeron Stoun imala devet pobačaja! Ispovest glumice o potresnoj sudbini

24.06.2022

09:23

0

Ona ističe da je ženama potrebna empatija

Šeron Stoun imala devet pobačaja! Ispovest glumice o potresnoj sudbini
profimedia-0698840864 - Copyright Profimedia

Žensko zdravlje je prepušteno ideologiji muškaraca, smatra Šeron Stoun, a uz ovu opasku otkrila je da je dosad čak devet puta imala spontani pobačaj.

Ovo šokantno priznanje slavne glumice ima za cilj da "prodrma" svet, a Šeron je objasnila i emotvno težak proces kroz koji prolaze žene kada izgube bebu.

- Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo da mislimo da je to nešto s čime same treba da se nosimo i da je to neka vrsta neuspeha. Izgubila sam devetero dece pobačajem - poručila je Stounova, koja je ipak uspela da se ostvari kao majka kada je usvojila decu i ima tri sina.

- Umesto da primimo preko potrebno saosećanje, empatiju i isceljenje koje nam je toliko potrebno, žensko zdravlje je prepušteno ideologiji muškaraca - ističe Šeron.

Tanjug
Šeron Stoun

Podsetimo, glumica je prošle godine objavila memoare pod nazivom “The Beauty Of Living Twice, u kojima je otkrila da je sestru i nju seksualno zlostavljao deda. 

– Keli i ja smo pričale s majkom o tome, a ona mi je nakon razgovora napisala pismo u kojem je stajalo i to da su joj ove informacije zbunjujuće. Bila je užasnuta tim otkrićem. Nakon razgovora s mojom sestrom počela je da prihvata da se to zaista dogodilo – kazala je Šeron za Njurok Tajms pre godinu dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike