Melina Džinović o ćerki Đini, pa rodnom kraju i prijateljima: To me uvek vrati u mladost! (FOTO/VIDEO)

08.11.2023

20:20

0

Za naslednicu kaže da nikako nije „njena kopija", već da ima svoj put i stil

Melina Džinović o ćerki Đini, pa rodnom kraju i prijateljima: To me uvek vrati u mladost! (FOTO/VIDEO)
Melina Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kreatorka Melina Džinović, supruga pevača Harisa Džinovića, pojavivši se na jednom prestoničkom događaju dotakla se raznih tema koje su vezane i za njenu privatnost. Osvrnuvši se, tako, na svoju mladost kazala je ekipama sedme sile među kojima je bila i 24sedam, da i te kako ima šta je vraća u te dane koji su se za nju „brzo završili, jer je sa 22 godine postala porodična žena".

- Šta mene vraća u mladost... To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja... Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gde sam rođena. U Zagreb odem jako retko - kazala je, pa onda dodala:

- Moje dve prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dete, postala porodična žena - otvorila je dušu ona, koja je s Harisom dobila dvoje naslednika, ćerku Đinu i sina Kana.

Melina Džinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Đina je, inače, što je starija - sve zanimljivija domaćoj javnosti. Veoma je aktivna na društvenim mrežama i često oduševljava odevnim kombinacijama, za razne prilike. Upitana na tu temu, Melina je naglasila da je uopšte ne savetuje, već da je njena mezimica u potpunosti svoja.

- Ne savetujem je. Apsolutno se razlikujemo. Nije moja kopija, ima svoj put i svoj stil. Da li se to meni sviđa ili ne, zaista nije ni pitanje. Neko od 19 godina ne treba da bude savetovan od strane nekoga od 40 i nešto godina - izjavila je tada, a kako je odreagovala na pitanje vezano za Đinin ljubavni život čeka vas u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike