Haris Džinović otkrio šta je Melina radila zbog ljubomore: Prevrtala je stvari po kući, imao sam problem i sa spremačicom!

01.08.2023

10:18

0

On je priznao i da je nezgodan čovek

Haris Džinović otkrio šta je Melina radila zbog ljubomore: Prevrtala je stvari po kući, imao sam problem i sa spremačicom!
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Melina i Haris Džinović često u svojim izjava pominju ćerku Đinu Džinović, koja je zbog društvenih mreža veoma interesantna javnosti, ali je pevač sada otvorio dušu o svom braku i drugim privatnim detaljima iz života. 

Sa Melinom je decenijama u braku, a iako su priznali da je ranije bilo trzavica, sada je sve kako treba.

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - ispričao je Džinović i dodao da je zbog svega imao problem i s kućnom pomoćnicom jer mu je premeštala garderobu:

ATAImages/ M. M.
Melina Džinović

- U tom periodu imao sam probleme sa spremačicom koja mi je dolazila jer mi je prevrtala stvari po stanu, pa složi drugačije i nisam mogao da nađem sve što mi treba. Najviše principa imam ipak u pevanju. Danas svako može da uzme mikrofon u ruke, ali nema svako talenat. Imamo mnogo zvezda, ali vrlo malo pevača. Nije pevanje samo biti u intonaciji, postoji čitav niz toga šta mora da se ispoštuje, međutim, muzika se danas više gleda nego što se sluša, pa se sve izmenilo - kaže Haris, a onda otkrio kakav je kad popije i iznenadio iskrenošću.

- Žestok sam čovek čak i kad pijem. Ako sednem u kafanu, hoću da mi vino i kisela budu hladni, a ne napola. Ako ću da pijem, piću jer mi je merak ili neću uopšte, i to valjda svako treba tako da radi, a ne samo ja. Važno je da u životu čovek postane svestan sebe i da bude prema sebi iskren. Kad to uradimo, neće da nas bude briga za to šta za nas pričaju okolo - zaključio je pevač - kaže, pa ističe da mu ne smeta što pričaju da je težak čovek.

- Nikad me nije vređalo kad neko kaže da sam težak čovek i da imam namćorasto ponašanje. Umeli su ljudi to da kažu u lice, ali se to nekako pričalo više kad se okrenem, nemaju svi hrabrosti da budu tako iskreni. Smatram da sam samo nekad previše zahtevan i da to nema veze s tim da je neko težak čovek.

ATAImages/ M.M.
Haris Džinović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike