Haris Džinović o ljubavnom životu ćerke i sina: Neka se ljubakaju, mene neće poslušati!

07.09.2023

13:53

0

Đina ne pita ni mene ni Melinu kada ide negde, kaže pevač

Haris Džinović o ljubavnom životu ćerke i sina: Neka se ljubakaju, mene neće poslušati!
Haris Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Haris Džinović ispričao je da njegovi naslednici ne slušaju mnogo savete, te poručio da o njihovim ljubavnim problemima ne zna ništa. 

Kako njegova ćerka Đina privlači pažnju medija zbog Instagram fotografija, Haris ističe da se on u to ne meša, već njegova supruga Melina ima uvid u sve.

- U ljubav im se ne petljam, ne zanima me, šta god rekao, to je moj aspekt, a ne njihov. Eto im ljubav njihova, pa neka se ljubakaju, neka rade šta hoće, mene neće poslušati i to je - kaže on, pa dodaje:

Instagram printscreen/djinadzinovic
Đina Džinović

- Ona radi svoj posao, mene to ne zanima. Izabrala je taj Instagram i voleo bih da u tome bude uspešna. Svaki čovek, ona je mlada, dvadeseta godina, treba nečim da se bavi, da je nešto zainteresuje, da uradi nešto od sebe, da li je to taj put ili neki drugi, treba se uvek nečim baviti u životu - kaže pevač.

Đina je već samostalna, pa priznaje da ne zna mnogo o njenom kretanju i druženju.

- Ona ne pita ni mene ni Melinu kada ide negde. Možda sa Melinom više sarađuje na tom planu Instagrama, sa mnom ne. Pokaže mi nekad neku fotku, pita me da li je to dobro, da li mi se sviđa, ja dam neki komentar, a da li ga ona uvaži ili ne, to ne znam.

Nakon priča o ćerki, osvrnuo se na svoju karijeru i planove.

- Trebalo bi da se desi veliki koncert, ali koče me nove pesme, hteo sam prvo da snimim nešto. Ne znam kada će se to desiti, velika je kriza tekstova i melodije, sve su note odavno ispisane, sad to treba pretumbati da ne liči jedno na drugo. Tako je i u svetskoj muzici, ne može se u 13 tonova napraviti sto miliona pesama, a napravljeno je milijardu pesama.

Antonio Ahel/ATAImages
Haris Džinović

Džinović je često žiri emisije “Nikad nije kasno“, a jedan je od retkih kojem ocenjivanje takmičara nije teško.

- Nisam strog što se tiče ocenjivanja, ja sam između muzike i njih, ono što nije muzički tačno, i ono što nije muzički pravilno, to im saopštim, jer oni to da vide, oni bi sami popravili. Muzika ima zakonitosti, takva je, nema popuštanja. Ako pevaš tačan ton, muzika je zadovoljna, a ako ne ona je nezadovoljna, nema popuštanja, odnosno publika, jer se to čuje - smatra Džinović, pa se prisetio kako je on počeo u muzici.

- Da ne bih upotrebio floskulu “svaki početak je težak“, početak jeste težak u bilo čemu, pa i u muzici, treba se mnogo angažovati u svemu. U muzici treba mnogo raditi i zavisi ko je kakav talenat, nekome sve ide lakše, a nekome malo teže.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike