Mirko Kodić prvi put u javnosti posle smrti sina! Navijači Crvene zvezde razvili transparent u čast pokojnog Aleksandra (FOTO)

07.11.2023

21:52

0

Tužan prizor na stadionu "Rajko Mitić"

Mirko Kodić prvi put u javnosti posle smrti sina! Navijači Crvene zvezde razvili transparent u čast pokojnog Aleksandra (FOTO)
Transparent u čast pokojnog sina Mirka Kodića - Copyright Printscreen/Novosti 24sedam/Dušan Nikolić

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju meč protiv RB Lajpcig, a u čast njihovog vernog navijača Aleksandra Kodića, koji je iznenada preminuo prošle nedelje, odali su mu počast u 33. minutu koliko je i imao godina.

- Aleksandar Kodić, 1991 - 2023 - pisalo je na velikom transparentu.

Aleksandar je bio vatreni navijač crveno belih, koji su se poslednji put oprostili od njega na sahrani upalivši baklje u tužnoj povorci.

24sedam/Dušan Nikolić
Transparent u čast pokojnog sina Mirka Kodića

Na utakmicu je zbog pokojnog sina došao i njegov otac Mirko Kodić, koji se prvi put pojavio na javnom događaju otkako ga je zatekla strašna vest o smrti sina. On nije želeo da daje izjave za medije, a u crnini i ozbiljan je stigao na stadion "Rajko Mitić".

Podsetimo, Aleksandar Kodić preminuo je u snu 28. oktobra, a kako je Era Ojdanić rekao novinarima, najverovatnije je uzrok smrti srce. Ova vest zatekla je harmonikaša, a brojne kolege sa estrade došle su na sahranu da ga podrže u teškom trenutku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike