Potresan govor na poslednjem ispraćaju sina Mirka Kodića: Majka viče - "Sine, šta ćeš tu!" (FOTO/VIDEO)

01.11.2023

15:07

0

Mirko i Jasminka jedva su izdržali

Potresan govor na poslednjem ispraćaju sina Mirka Kodića: Majka viče - "Sine, šta ćeš tu!" (FOTO/VIDEO)
Mirko Kodić sa Aleksandrovom majkom na sahrani sinu - Copyright 24sedam

Sahrana sina Mirka Kodića, Aleksandra, veoma je potresna, a govor na poslednjem ispraćaju  održao mu je njegov prijatelj, posle kog su se svi slomili.

- Kad god bi se pojavio u kojem god raspoloženju, uvek bi promenio energiju cele grupe svih ljudi sa kojima si bio. Ovog puta nas, nažalost, napuštaš, i menjaš nam energiju u nekom drugom neočekivanom smeru. Voleo si ljude i uživao u tome i mi sa tobom uz svu tvoju ljubav i pažnju koji si nam davao na sebi svojstven način. Voleo si svoje drugare, za njih dao šta god da je trebalo... - rekao je njegov prijatelj, a zatim nastavio dok su Mirko i Jasminka grcali u suzama:

24sedam/Goran Sivački
Mirko i Jasminka na sahrani sina Aleksandra Kodića

 

- Voleo si muziku i mnogo je bilo lepo gledati te dok joj daješ svoj dodir i jedinstveni ritam. Nisi za sobom ostavio svoju decu, ali si zato svu svoju nežnost i pažnju poklonio sestri Rebeki, kumićima, svoj deci. Danas si nas okupio kao jednu veliku familiju i zauvek ćeš biti njen deo. Voleo si svoj Beograd, Zvezdu i živeo si za nju. Ko će sada da se prepire sa Maretom, kad počne onu neku svoju priču, ko će da kaže svima na Severu kad utihnemo: "Alo, pevaj, bre!"

Kada su kovčeg spuštali u raku, majka se slomila i počela da plače naglas "sine, šta ćeš ti tu!".

Podsetimo, mladić je preminuo u snu 29. novembra u svom stanu u 30 godini. Harmonikaš je od šoka i tuge pao u nesvest. Aleksandar se navodno pre spavanja žalio na bolove u stomaku, ali još nije otkriven tačan uzrk smrti.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike