Buba Koreli odlepio za Karleušom: Bombarduje pevačicu porukama, a ovo je njena rekacija! (FOTO)

06.11.2023

22:55

0

Kažu da na sve načine pokušava da joj je se približu

Buba Koreli odlepio za Karleušom: Bombarduje pevačicu porukama, a ovo je njena rekacija! (FOTO)
Buba Koreli - Copyright Instagram screenshot / bubacorelli

Bosanski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, navodno je potpuno odlepio za našom pevačicom Jelenom Karleušom - izvori kažu da na sve načine pokušava da joj se približi iako je ona udata žena i u potpunosti nezainteresovana za njega.

U porukama kojima je „bombarduje" udeljuje joj komplimente na račun izgleda, piše dalje „Kurir", a kako ona na iste ne reaguje - počeo je i naočigled svih da joj piše, tako što joj ostavlja komentare kraj objava na društvenim mrežama. Poslednji u nizu takvih nalazi se ispod snimka u kom je ona, kako je sama bila istakla, „gola ispod kaputa".

Komentar Bube Korelija, Instagram screenshot / karleusastar
 

- Volim da te vidim golu na svakoj platformi, ali i obučenu... - pisao je on na engleskom jeziku, uz skraćenicu „xoxo", koja je u stvari „onlajn znak" za poljupce i zagrljaje".

 

 

Nedavno, Buba je u okviru svojih „storija" podelio i Jelenin snimak za koji je ona ispozirala u bikiniju, a za te vrele prizore iskoristio je pesmu „Benga" sa njenog albuma „Alfa".

- Uh, mašala - napisao je tada on, a i još krajem avgusta pokušao je da privuče pažnju JK tako što je na svom TikTok profilu objavio video u kojem peva njenu pesmu „Karli bič".

Podsetimo, Karleuša se gostujući skoro na jednoj televiziji dotakla i Korelija, pa rekla:

- Sviđaju mi se i ona dva lika, onaj jedan koji me stalno vređa, Džala i Buba. Oni mi se sviđaju, smatram da su jako talentovani tekstopisci i producenti. Bez obzira na to što je onaj jedan debeli, ima neki problem sa mnom. Verovatno se loži na mene. To sam već rekla. Ali su oni meni super - ispričala je na K1.

Podsetimo, Jelena je 2016. snimila demo duet s Džala Bratom, ali on nikada nije izašao u javnost, što je JK i sama priznala, a što je tada veoma isprovociralo Bubu, koji ju je tada žestoko izvređao.

Džala Brat i Buba Koreli, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jelena Karleuša nikada neće snimiti pesmu sa nama zato što je stara, previše smo mi mladi za nju - kazao je onda on, ali je u međuvremenu očito značajno promenio mišljenje, prenose pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike