Saša Matić je ovu pesmu otpevao sa Karleušom na njenom venčanju s Karićem: Evo ko joj je poklonio tu numeru za svadbu! (FOTO)

31.10.2023

00:10

0

Po njenom mišljenju, ovo je najbolji duet i za 20 godina ljudi se drugih neće ni sećati

Saša Matić je ovu pesmu otpevao sa Karleušom na njenom venčanju s Karićem: Evo ko joj je poklonio tu numeru za svadbu! (FOTO)
Jelena Karleuša, Saša Matić - Copyright 24sedam, Goran Sivački/Antonio Ahel, ATA Images

Jelena Karleuša svojevremeno je sa Sašom Matićem snimila duet „Ne smem da se zaljubim u tebe". Ova pesma brzo je postala, ali je i ostala veliki hit; pevač je nedavno govoreći o istom kazao kako je na njegovim koncertima dan-danas euforija kada je izvodi. Smatra je, prema sopstvenom priznanju, „jednim od najboljih dueta".

Kako je, nenamerno, pomešao godine - rekavši da pesma traje još od 2005, a ne 2003, Jelena je u okviru svojih „storija" objasnila kako je do istog uopšte i došlo, pa da su je izvodili i na njenoj svadbi, kada je sudbonosno „da" izgovorila Bojanu Kariću. Što se nje tiče, od ove saradnje - bolje i nema.

- Sale, slobodno reci da je najbolji duet jer traje. Da te ispravim, punih 20 godina, istom snagom! Pesma nije izašla 2005, kako kažeš, već 2003. godine. Zaboravio si da smo je zajedno „lajv" izveli na mojoj svadbi 2004, a ta pesma je bila svadbeni poklon Marine Tucaković i kompozitora Raleta - počela je ona, uz emotikon slomljenog srca.

„Velike pesme traju zauvek!"

- I za 20 godina, ostaće samo taj duet, a drugih se neće ni sećati jer... Magija! Kao uostalom i mnogih pevača koji danas postoje, sutra ne... Velike pesme traju zauvek. „Kad si sa mnom verujem u suprotno, ne smem da se zaljubim u tebe, kad već stradam neka bude pametno, jer sve što radim, radim protiv sebe, prvi put kad pređeš se, u redu je, drugi put si glup ili budala... Ja sam baš takvog čekala!" - ispisala je i deo pomenute numere Karleuša.

JK o duetu sa Sašom Matićem, Instagram screenshot / karleusastar
 

Podsetimo, Jelena Karleuša udala se za Bojana Karića krajem septembra 2004. Međutim, već 2005, brak im se raspao. Tri godine otad, organizovano je bilo venčanje JK i Duška Tošića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike