"Na tom mestu mi je najveća tetovaža!" Sandra Afrika otkrila koje delove tela je istetovirala: Imam i jednu između grudi (VIDEO)

05.11.2023

08:45

2

Govorila je i o biznisu koji cveta već neko vreme

"Na tom mestu mi je najveća tetovaža!" Sandra Afrika otkrila koje delove tela je istetovirala: Imam i jednu između grudi (VIDEO)
Sandra Afrika - Copyright 24sedam

Sandra Afrika, zbog atraktivnog izgleda privlači pažnju, a ekipi 24sedam je otkrila koje sve tetovaže ima na telu.

Pevačica nam je priznala kako voli da se tetovira, ali umereno.

- Znaš kako, volim tetovaže, ali ne nešto preterano. Volim da se istetoviram na delovima gde se eto po neka vidi, a ne ono kad se sve vide, kada je mnogo - rekla je na početku Sandra.

Najveću tetovažu, pevačica ima na ramenu, a između grudi takođe ima jedan tatu.  

 

- Na prstu mi je prva tetovaža, oko ruke sam imala jednu, pa sam to docrtavala tokom perioda korone, jer tada mi je bilo baš dosadno (smeh). Rame nikad ne bih uradila da nije bilo korone, to mi je najveća tetovaža koju imam, pa samim tim i veća nego što inače volim. Imam i na stopalima i na leđima, ali to je sitno. Evo, imam i ovu između grudi - ispričala nam je Afrika, pokazujući na zvezdicu između bujnog poprsja.

Zgrade u Šapcu

Pevačica je pre izvesnog vremena odlučila da investira u biznis sa nekretninama. Naime, zajedno sa menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, izgradila je zgrade u Šapcu. 

- Taj posao radim sa svojim menadžerom, pa je on upućeniji u te stvari i sve drži pod konac. Ja sam neko ko ulaže, ali zapravo, nas dvoje zajedno ulažemo (smeh). Preterano se ne razumem u ceo projekat, to je bila njegova ideja, meni se svidela. Prva zgrada je rasprodata još davnih dana, sada se zida druga i već je do pola rasprodata, a videćemo za treću, polako... - izjavila je Sandra.

U medijima se navodilo kako je zaradila više od 3 miliona evra za ove investicije, ali pevačica nam je rekla da ne želi da priča o ciframa.

Sandra nam je otkrila i koliko kilograma se ugojila, a detaljnije u snimku koji je u okviru teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike