Sandra Afrika s bivšim podigla dve zgrade u Šapcu, pa zaradila 3,7 miliona evra: Na jednom je insistirala i nije pogrešila!

16.03.2023

10:55

0

Kažu da je pevačica postala prava investitorka i da se odlično snalazi

Sandra Afrika s bivšim podigla dve zgrade u Šapcu, pa zaradila 3,7 miliona evra: Na jednom je insistirala i nije pogrešila!
Sandra Afrika - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Afrika i njen nekadašnji izabranik Aleksandar Moskovljević Mikiša udruženim snagama su podigli dve zgrade u Šapcu, od kojih je pevačica zaradila već 3,7 miliona evra, prenose domaći mediji. Od prve koja ima 13 stanova Sandra je, navodi se, „uzela" dva miliona, dok se od druge od dva sprata manje i koja je još u fazi izgradnje procenjuje da će zgrnuti 1.700.000 evra.

Penthaus za fudbalera

- Sandra je postala prava investitorka, odlično se razume u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su posle raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i celom dužinom terasu, kao i dva kupatila. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mesto, a zgrada ima obezbeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara - priča izvor za „Informer", pa dodaje kako je pevačica insistirala na tome da sve zgrade budu luksuzne i da se uopšte nije zbog toga prešla.

- Izgrađene su po najmodernijim standardima, a imaju sisteme koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luks, jer se vodilo računa o materijalima koji su korišćeni za zidove, podove, stolariju i grejanje. Niko ne može da veruje da takvi stanovi postoje u Šapcu. Zato su se i prodali tako brzo, jer su imućni ljudi želeli da žive baš u takvim zgradama - objašnjava insajder i nastavlja o tome kako se Sandra na ove dve zgrade neće i zaustavljati.

Bivši par već traži novi plac?

- Sandra i Mikiša su već počeli da traže novi plac, jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti planiraju da prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Shvatili su da im posao investitora ide od ruke, pa žele da zgrnu još „love" - kaže on, dok Afrika za sebe, pak, nijedan stan u pomenutom gradu nije ostavila.

 

 

- Svi su na prodaju! Živim u Beogradu, gde imam stan, pa mi ne treba još jedan - izjavila je ona, koja oko posle i te kako ume da se sporečka s bivšim, pišu pomenuti mediji.

- U izbor devojaka mu se ne mešam, slobodan je i može da radi šta hoće. Oko posla se posvađamo, ali se brzo i pomirimo. Zato i funkcionišemo godinama - smatra Afrika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike