Sandra Afrika otkrila da li ima listu zabranjenih na jahti, pa potkačila Đanija

14.08.2023

22:00

0

Kako je objasnila, bez obzira što ne pričaju, on je redovan gost na njenoj jahti

Sandra Afrika otkrila da li ima listu zabranjenih na jahti, pa potkačila Đanija
Sandra Afrika - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Afrika je jednom prilikom otkrila da ona i Radiša Trajković Đani nisu u korektnim odnosima, ali da bez obzira na to, on je redovan gost na njenoj jahti. 

Kako je objasnila, ona nema listu „zabranjenih” na jahti. 

Instagram printscreen/sandraafrika
Sandra Afrika

- Nemam listu zabranjenih. Na moju jahtu je svako dobrodošao. Eto, čak i Đani i on dolazi i ne smeta mi. On se druži sa mojim menadžerom i kada ja radim on provodi vreme tamo - kazala je Afrika, prenosi Republika. 

Podsetimo, u medijima se pisalo da je okidač svađe između Sandre i Đanija novac, ali sukob izjava svakako postoji. Dok Afrika tvrdi da ne pričaju, Đani tvrdi suprotno - ističući, da je sve med i mleko.

- Tačno je da sa Đanijem nisam u dobrim odnosima i zato i nisam bila na svadbi kod njegovog sina. Ne bih detaljisala, ja sam neko ko ne dira nikog prva i ne provocira. Nisam kao ostale kolege da mu ćutim na neke stvari. Boli me apsolutno uvo da mu ćutim - kazala je Afrika ranije za „Informer", koji je o tome zatim ispitao pevača na jednom prestoničkom događaju.

ATAImages/Antonio Ahel
Radiša Trajković Đani

 

- Sandra Afrika i ja pričamo, to je dezinformacija, bili smo u Americi zajedno. Ne znam da se naljutila na mene, ja se nisam naljutio na nju. Ne znam da jesam, sa svima sam super - rekao je Đani tada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike