Sofija Šašić se na Lukasovom koncertu pojavila u društvu atraktivne pevačice: Niko nije znao da su bliske (FOTO)

03.11.2023

21:06

0

Pevačica se nada i saradnji sa Lukasom

Sofija Šašić se na Lukasovom koncertu pojavila u društvu atraktivne pevačice: Niko nije znao da su bliske (FOTO)
Sofija Šašić i Sandra Afrika - Copyright ATAImages/ A.A.

Na premijeri filma "Pokidan", između ostalih, pojavila se i Sofija Šašić. Ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića više puta je napomenula da je nakon razvoda njene majke i Ace Lukasa ostala u odličnim odnosima sa pevačem, te ne čudi što mu večeras pruža podršku. 

Ipak, mnoge je iznenadilo da je na premijeru stigla u društvu pevačice Sandre Afrike. 

- Prvi vikend da ne radim, tako da se super osećam. Slučajno se tako namestilo. Pošto se Sofija Šašić i ja družimo, ona me je pozvala, naravno i sa Acom se znam, pa sam vrlo rado prihvatila da dođem. Drago mi je da sam tu večeras, ipak mu je i rođendan. Aca je super lik - istakla je Afrika za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam. 

Progovorila je i o njihovoj saradnji. 

- Ne znam, nije bilo prilike. Ja sam uvek za dobru pesmu, možda bude prilike za saradnju, do sada se samo nije namestilo - iskrena je pevačica.

Podsetimo, bilo je reči o tome da će se u filmu pojaviti i priča o braku sa njegovom trećom ženom Sonjom, ali se od toga odustalo. 

- Nisam pogledala trejler. Ništa nisam ispratila oko svega toga što se dešava, ja i televiziju slabo gledam. Ali, svakako mu želim svu sreću i uspeh koji sledi uz takav film. Ne mogu da vam kažem šta će i kako biti, morala bih prvo da pogledam film, pa onda - rekla je Sonja nedavno za 24sedam i tom prilom ostala misteriozna nakon pitanja da li će se večeras pojaviti na premijeri. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike