"Zašto me, sine, ostavi, rekao si da nikad nećeš"! Objavljene potresne čitulje preminulom sinu Mirka Kodića, teraju suze na oči

01.11.2023

08:36

0

Čitulje su dali kako harmonikaš, tako i majka preminulog momka

"Zašto me, sine, ostavi, rekao si da nikad nećeš"! Objavljene potresne čitulje preminulom sinu Mirka Kodića, teraju suze na oči
Mirko Kodić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandar Kodić, sin harmonikaša Mirka Kodića, biće sahranjen danas na groblju Lešće. Njegova iznenadna smrt potpuno je slomila porodicu, koja je danas dala čitulju u novinama.

Pored Mirka, čitulju je dala i Aleksandrova majka, a njene reči kidaju dušu.

- Živote majkin, sve majkino na svetu, dušo moja! Ljubila majka sina svog jedinog! Zašto me, sine, ostavi, rekao si da nikad nećeš! Šta će pusta majka bez tebe, za tebe je majka živela! Niko mi nije javio da dragi Bog ima neki plan za tebe. Samo On zna zašto mi te je uzeo, trebaju mu samo čiste duše! Do sada te je majka čuvala i pazila, a od sada neka te anđeli čuvaju! Ljubi majka - glasi čitulja koju je objavila Aleksandrova majka.

Ništa manje potresna nije bila ni čitulja koju je objavio Mirko Kodić.

- Dragi naš Acika. Toliko si bio dobar da je i Bog poželeo da te ima uz sebe. Prerano te je oduzeo od nas, ali znamo da si sada na nekom boljem mestu. Putuj s anđelima... Vole te tvoji: tata Mirko, Silvija, seka Rebeka, bata Vlada i stric Ljubiša - glasi čitulja harmonikaša.

Podsetimo, Aleksandar je preminuo u subotu, 28. oktobra, u snu. Kako je njegova smrt bila iznenadna i neočekivana, bila je naložena obdukcija, ali rezultati još uvek nisu poznati javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike