Indi Aradinović se oglasila nakon sukoba Jelene Karleuše i njene sestre: To liči na nju

31.10.2023

18:09

0

Ne želi da zauzima ničiju stranu

Indi Aradinović se oglasila nakon sukoba Jelene Karleuše i njene sestre: To liči na nju
salon_obreski_19092021_0013 - Copyright ATAImages/ A.A.

Edita Aradinović i Jelena Karleuša danas su se posvađale nakon Editine izjave o njenim novim albumima. Naime, pevačica je istakla da "Alfa" i "Omega" nisu "njena šoljica čaja", što je Karleuši zasmetalo, te je ubrzo usledio i njen odgovor. 

Međutim, svađa se nastavila jer je Edita objavila poruke koje je Karleuša navodno kasnije obrisala iz četa. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Tokom njihovog dopisivanja, Karleuša je napomenula da je "jedina njihova veza bila pomoć koju je ponudila njenoj sestri". Ovo se odnosilo na pevačicu Indi Aradinović, koja se osvrnula na novonastali sukob. 

- Ne znam šta bih vam rekla. To je između njih dve. Edita ima slobodu govora, ja nisam njen PR menadžer. Ja sam njoj sestra. Ne želim da budem deo toga. Ja znam da je Jelena njoj ponudila pomoć kada sam bila u bolnici. To je Jelena, to liči na nju - kaže Indi Aradinović za "Informer". 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Jelena je danas neočekivano mirno reagovala na Editin komentar o njenim albumima, te niko nije očekivao da doći do ovih razmera svađe. 

- Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi... Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije bitno šta npr. Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova... ali taj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova, uzeo je maha kao nikada do sad. Razumem ja da se najjači napadaju, ali... ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca... Umorna sam - napisala je JK na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike