"Umorna sam, bila mi je simpatična": Jelena Karleuša oštro odgovorila Editi, pa objavila sliku privatne prepiske (FOTO)

31.10.2023

16:40

0

Skandal na estradi

"Umorna sam, bila mi je simpatična": Jelena Karleuša oštro odgovorila Editi, pa objavila sliku privatne prepiske (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša istakla je da je razočarana u Editu Aradinović jer je nedavno rekla da Karleušine pesme sa novih albuma, "Alpha" i "Omega", "nisu njena šoljica čaja". 

Printscreen/Instagram/karleusastar
 

- Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi... Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije bitno šta npr. Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova... ali taj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova, uzeo je maha kao nikada do sad. Razumem ja da se najjači napadaju, ali... ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca... Umorna sam - napisala je JK na Instagramu.

Potom je objavila i sliku njihove privatne prepiske. 

ATA Images/Antonio Ahel
 

- Budi sigurna da se neću nastavljati. Pošto si se godinama pravila da ne postojim jer ti je odgovaralo, i nemam problem sa tim, dok nisi počela da se ponašaš bahato, ali ni to nije imalo veze sa tim što tvoj album nije moja šoljica čaja. Pošto kažeš da si umorna da se drugi kače za tebe, evo ja ti sad kažem da se neću nastavljati, da si pogrešno skapirala i da si se, ipak, ogrešila o mene. Na kraju, koga bole k**** ko se o koga ogrešio, ova estrada je samo još jedan mulj u kome treba plivati. 

Ubrzo je usledio i Karleušin odgovor na ovu Editinu poruku. 

- Nemoj da se ljutiš, ali ti za mene ni sada ne postojiš. Jedina moja veze sa tobom je bila kada sam ti ponudila pomoć za sestru. Tvoje nastavljanje je nebitno medijima jer ja neću reagovati, a to je dovoljno. Jasno ti valjda - napisala joj je Karleuša. 

Printscreen/Instagram/karleusastar
 

Podsetimo, Edita je sinoć na promociji albuma Sanje Vučić navela koji su ovogodišnji albumi na estradi za nju najbolji, ali nije pomenula Karleušine albume. 

- Not my cup of tea(Nije moja šoljica čaja) - rekla je Edita.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike